På tal om Lotta Engberg

för x antal år sen var hon programledare för det fantastiska rogrammet kär och galen. Underbart program förresten!! nästan lika roande som Tutti frutti som jag oxå misstänker sändes på 90talet cirkus?? Var kanske tom. tv programmen bättre förr?? Mkt möjligt. Nog om det och åter till Lotta.
NU AVSLÖJAR JAG EN HEMLIS ;p

När jag gick på mellanstadiet (högstadiet...? hope not) så åkte jag och fyra tjejkompisar land och rike runt och tävla som spicegirls i diverse liknande småstjärnos tävlingar. Och vi rocka!! Tycker precis som då att vi helt enkelt borde vunnit varende tävling vi ställde upp i. 
En minnesvärd tävling är den som Lotta Engberg var värd för. Hahahaha Maria som var Geri ropade högt inne på Ica -det är lotta... lotta (helt i upplösningstillstånd) LOTTA ENGBERG!!! snacka om starstruck.
Väldigt rolig anekdot enligt mig. Då Lotta var typ världens A liste kändis enligt oss..
I den tävlingen kom vi då 2:a och blev snuvade på segern av ett par grabbar som oxå var spicegirls. De satt på varsinn stol och mimade till Mama låten i asfula peruker. Medans vi hade färgat håret påriktigt, sytt upp kläder (ända in i trosdetalj, ni minns Geri Flaggklänningen som visa trosorna??) och vår sporty spice kunde faktiskt hjula och allt!! Piss oxå. klart som fan att killarna vann ändå (var säkerligen blödiga morsor i juryn).
Orättvist, men det är absolut inte den värsta gången.
I en annan stad i en annan tävling var vi helt klart BÄST. (och äldst hahaha) där vann alla. Grattis. Kul.
Vi hade åkt för många mil för att dela den solklara vinsten. Dåligt.
who do you think you are var favoriten och den sjunger vi fortafrande hellre än bra om den dyker upp på fest ;)

Kommentarer
Postat av: Boolamathilda

I am so happy that this site finally is back to maintain its peak position.

2011-08-01 @ 10:25:24
URL: http://boolamathilda.blogspoo.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0