Mascara testandet är nu avslutat

Isadora mascaran var sannerligen inte så bra som jag mindes den. KANSKE att den hade blivit något bättre om jag hade gett mig till tåls ett par dagar till. Problemet var att jag liksom fick måla och måla och måla och måla osv. utan vidare resultat. Färgen fastnade liksom inte på fransarna, sjukt tröttsamt. Helt omöjligt att få mer än bara färgade fransar, självklart sjukt störande.
Idag gav jag som ni kanske förstår upp hoppet om Isadoras vattenfasta mascara och gav mig ut på mascarajakt igen. Min double extansion mascara finns inte längre i vattenfast vilket grämer mig något enormt. Men det var kul sålänge det varade, nu får jag helt enkelt stå ut med att testa något nytt. Kanske kan kärlek växa fram? Nåväl. Hur som så var jag aningen putt och vägrade komma hem med ännu en usel vattenfast mascara och inse att jag skulle få ge mig ut på jakt igen imorgon. Så nu köpte jag två mascaror direkt. Googlade lite snabbt och läste många bra recensioner om dessa två, en från Max factor och en från Loreal. Som jag misstänkte så drog Loreal längsta strået ännu en gång. De verkar kunna det här med mascaror tycker jag! Så ni som är på jakt efter en vattenfast mascara, köp denna!! Så slipper ni som jag köpa 3st olika på 3 dagar och därmed kasta massa pengar i sjön. Men skam den som ger sig, nu kan jag iallafall släppa det här problemet tills dom väljer att sluta producera den här med.


Typiskt

Blev en sväng på stan idag men det där med glajjer är baske mig inte lätt. Trodde jag skulle få problem med att bestämma mig för vilket par jag skulle köpa men nej nej, inga föll mig i smaken. Skitarns. Undrar om det beror på mitt mini huvud kanske? Hur som så var det ändå ingen brådska då jag hittade både ett och två par hemma imorse som faktiskt är hela och absolut användbara. Dessutom verkar det som om Loreal slutat tillverka double extansion mascaran i vattenfast vilket är vad jag använt senaste åren. Det känns tyvärr något besvärligare. Köpte en vattenfast Isadora som jag vet att jag använde i tonåren, så håller tummarna för att den duger.


Den bittra sanningen

Jag är nog inte ensam om att sukta efter ett par riktiga dyrgripar till solglasögon och tänkt flera gånger att ett par äkta märkesglajjer ska jag minsann unna mig. Men som tur är så har jag insett faktum att jag verkligen inte förtjänar ett par. Solglasögon är någonting som jag är helt okapabel till att hålla reda på. Det är totalt lönlöst. Helt ärligt så vet jag verkligen inte hur många par jag slarvar bort, haft sönder på ett eller annat sett, alternativt slängt rakt ner i väskan vilket resulterat i diverse repor i glasen som är minst sagt irriterande då det självklart stör själva synfältet. Nu kanske ni tänker att jag skulle minsann inte vara så slarvig med att par bågar värda tusenlappar. Men vet ni vad? jag tror dessvärre inte det skulle göra någon större skillnad. Jag skulle likt förbannat lyckas sätta mig på dom eller något annat klumpigt. Dessutom är jag tillräckligt klok för att inte ta den risken. Som tur är så finns det en hel uppsjö med snygga glajjer för knappa hundringen. Fick tipset Lindex av en kompis, så var precis inne på hemsidan och kolla utbudet vilket ser väldigt lovande ut. Hittade ett par kandidater som jag minsann ska testa asap och hoppas jag får användning för dom på direkten då jag tänkte lägga mig och lapa sol direkt efter lunchtid imorgonbitti när solen tar som bäst. För just nu är jag sannerligen blekare än någonsin. Så snälla snälla snälla SMHI hoppas verkligen ni har rätt angående morgondagens väder!


Just nu vill jag ha allt i randigt

Sist jag var i Stockholm så köpte jag inte bara en utan två randiga tröjor och efter det var jag fast! Sen dess har jag köpt iallafall 2 till och jag kan bara inte få nog. Helst ska dom vara blåvita men jag måste nog börja acceptera andra sorters ränder för att kunna variera denna fascination en aning. Jag har åtminstone köpt en svartvit randig också för just variationens skull. Just nu har jag bara randiga långärmade tröjor (föeutom en trekvarts då). Skulle hemskt gärna vilja ha en gråvit tisha, då kanske min lilla samling skulle vara komplett och jag skulle känna mig tillfreds! Åtminstone när det kommer till just överdelar. Man kan alltid fylla ut samlingen med ett gäng andra randiga pryttlar såsom denna underbara väska från Lindex kanske?
(Har redan shoppat upp stundande lön i mitt huvud innan den ens anlänt).


Gosetröja

Inne på Åhléns fick jag syn på en kofta i något fuskpälsliknande material. Helt fel årstid kan man tycka men åh så gosig den såg ut då! Svenska sommaren brukar minsann bjuda på dåligt väder rätt ofta så finns den kvar vid löning så ska jag minsann knipa åt mig en trots att sommaren väntar precis runt hörnet. Håller även tummarna för att sommar CLEAN parfymerna står på hyllan då vilket de inte gjorde sist jag kolla...


CLEAN

Jag fullkomligt älskar CLEAN parfymerna och har de senaste åren provat på ett gäng olika. Min favorit hittills är nog ändå fresh landry doften tätt följt av shower fresh och warm cotton. Såg nu i ett reklamblad att det dykt upp några sommar dofter som jag bara måste sniffa på asap!!
Väntar dock till lönen kommer, för utifall att de luktar så gott som jag tror så kommer jag inte gå därifrån utan även fast jag kanske borde då jag redan shoppat mer än tänkt denna månad. Men men jag är helnöjd med varenda köp! För hur kul vore det om man aldrig unna sig?


Morgondagens projekt

Idag blev det ännu en cykeltur till blomsterlandet men istället för en vattenkanna (som var tanken) så blev det en massa växter som fick följa med hem. Men skam den som ger sig. Imorgon fortsätter jakten och jag håller tummar och tår för att den från biltema finns i butik. Det är den kannan på översta bilden vilket verkar vara precis vad jag söker och dessutom till ett kanonpris! Ynka 50 lappen. Detta verkar nästan för bra för att vara sant så det återstår att se om jag lyckas haffa någon eller inte.


Budget tips

Jag letade runt länge på nätet efter en oversized jeansjacka innan jag föll för denna modell som jag hittade på asos hemsida. 418kr gick den på och jag är supernöjd! Den har både fickor utanpå samt två stora fickor på insidan vilka är väldans användbara dom dagar jag inte har med mig en väska. Dock är just min jacka i en annan tvätt men annars är det en likadan. Hur som ville tipsa om denna då jag sett att många liknande jackor kostar det dubbla på andra hemsidor och att försöka buda på tradera har (iallafall för min del) slutat på hutlösa priser? Kan väl kanske bero på att det är riktig jeansjacka årstid nu! Åh älskare vår du är såååå efterlängtad!! Så mycket roligare att klä sig nu jämfört med vintern. Converse och jeansjacka vs. Michelingubbejacka och uggs?!? Uschans för vintern, hemska årstid, tur att den är över för den här gången.


Det var minsann på tiden!!

Som jag tjatat angående mitt fasansfulla hår utan att få arslet ur och ta tag i eländet. Efter x antal år med diverse misshandel av mitt stackars barr så beslutade jag mig för att låta det vila från allt vad färgning och onödigt många tvättar hette. Jag har alltid färgat (ännu värre blekt) mitt hår själv hemma. Mest pga. rädsla för att bli missnöjd men även en skvätt snålhet. En längre period så tvättade jag även håret mer eller mindre sju dagar i veckan då jag höll på mycket med hästar och som alla vet så luktar häst kanske inte direkt rosor. Efter alldeles för mycket slitage med värmetänger utan någon som helst användning av värmeskydd så är det inte så konstigt att mitt hår tappade livsglädjen. Så som ni förstår så har mitt hår minst sagt behövt en rehab kur. Men idag så bar det ÄNTLIGEN av till frisören Sofia Nyvall på salongblonde :) som jag längtat!! Nu får håret vara färdigvilat och redo för nya tag. Skillnaden är dock att fr.o.m. nu ska bara professionella händer få färga mitt hår! Jag kan verkligen rekommendera min frisör, hon är verkligen kanonbra!! Sofia förstod exakt vad jag menade trots en rätt luddig förklaring och jag är verkligen såååå nöjd! Längtar redan efter att håret ska växa ut så jag får gå dit igen och bli ompysslad :)


RSS 2.0