blev inte rik som ett troll

attans!! inte ens en ny bingolott vann jag. Ingen av oss 4 för den delen heller. Jag var snuskigt nära 100 000 kr. Och jag fick dom 4 i rad bland de första numrena på 3ans bingo. Men sen gick det tydligen ut på att få en dutt på varje rad. Skit oxå. Gästen ikväll var pernilla wahlgren. Lagom nedvärderande människa. Hon visade stolt upp alla sina klackar i sin sko garderob. Jag hade säkert haft lika många par om jag hade sparat alla mina avdankade skor. Vad är det för vits med att låta saker man inte använder samla damm för att kunna skryta med störst skosamling? sopa. Kvantitet har stigit henne åt huvudet. Dessutom kom vi fram till att den familjen är lite lik en sekt. Nog om struntprat. Tack för middag och fina sällskapet kära ni!! Jag har skrattat massor ikväll och magträning på det viset är ju tom. kul =)

På tal om Lotta Engberg

för x antal år sen var hon programledare för det fantastiska rogrammet kär och galen. Underbart program förresten!! nästan lika roande som Tutti frutti som jag oxå misstänker sändes på 90talet cirkus?? Var kanske tom. tv programmen bättre förr?? Mkt möjligt. Nog om det och åter till Lotta.
NU AVSLÖJAR JAG EN HEMLIS ;p

När jag gick på mellanstadiet (högstadiet...? hope not) så åkte jag och fyra tjejkompisar land och rike runt och tävla som spicegirls i diverse liknande småstjärnos tävlingar. Och vi rocka!! Tycker precis som då att vi helt enkelt borde vunnit varende tävling vi ställde upp i. 
En minnesvärd tävling är den som Lotta Engberg var värd för. Hahahaha Maria som var Geri ropade högt inne på Ica -det är lotta... lotta (helt i upplösningstillstånd) LOTTA ENGBERG!!! snacka om starstruck.
Väldigt rolig anekdot enligt mig. Då Lotta var typ världens A liste kändis enligt oss..
I den tävlingen kom vi då 2:a och blev snuvade på segern av ett par grabbar som oxå var spicegirls. De satt på varsinn stol och mimade till Mama låten i asfula peruker. Medans vi hade färgat håret påriktigt, sytt upp kläder (ända in i trosdetalj, ni minns Geri Flaggklänningen som visa trosorna??) och vår sporty spice kunde faktiskt hjula och allt!! Piss oxå. klart som fan att killarna vann ändå (var säkerligen blödiga morsor i juryn).
Orättvist, men det är absolut inte den värsta gången.
I en annan stad i en annan tävling var vi helt klart BÄST. (och äldst hahaha) där vann alla. Grattis. Kul.
Vi hade åkt för många mil för att dela den solklara vinsten. Dåligt.
who do you think you are var favoriten och den sjunger vi fortafrande hellre än bra om den dyker upp på fest ;)

pensionärskväll

Ikväll är jag och sambon bortbjudna på middag!! trevlig nog, men som grädde på moset så ska vi även spela bingolotto (och vinna miljoner). Den ni!! Vi har ju några år kvar till pension men övning ger färdighet och lagom tills vi är skrynkliga med ledvärk så kan vi dutta fort som tusan och ha minst sjuttioåtta lotter var.
då kanske jag äntligen vinner något på detta spel?! Verkar ju oftast vara nära döden gamla människor som vinner storkovan, sen kolar dom typ dagen efter. Typiskt!! Jag är frivillig storkovan vinnare. Inga problem, lovar att hålla mig levande och skänka en peng till något viktigt.
Undra vem som är framtidens Leif Loket Olsson? Lotta engberg i all ära men nä inget fyller lokets dojjor. Kanske att det kommer vara Björn Gustavsson eller någon annan ung talang. Han är iallafall skojfrisk. Så vem vet vem vet...

unikt

Idag fick jag äntligen tummen ur röven och tog upp luren och bokade klipptid. Äntligen. Det var verkligen på tiden. Mitt hår ser ut som rena skatboet. Passande till halloween men på tisdag kan alla kluvna hårtoppar fara och flyga. Jag klipper mig på salong unikt på nygatan, hos Sofia Nyvall. Grymt duktig tjej, ett litet tips bara =) Jag har länkat salongen på min blogg för er som är intresserade.
Nu har jag precis klarat av ett 12h jobbpass i nya skor så¨nu är jag sååå värd att slänga mig i soffan!!
see ya never wanna be ya ;p

vitlöksveckan slut

imorgon kommer han hem!! lycka =) jag kommer inte sakna vitlöksfrosseriet det minsta.
det är så värt att byta ut det mot min kära sambo. jag har precis mumsat på några chips som kompensation för min koncentrationslägers portion med pasta. mest bara för att få användning av vitlöksdippen. jag och vitlöken gör slut ikväll. vet inte när vi ses igen då sambons schema för utbildningen är oklart. men så fort han åker så är det du och jag igen. så jag lovar att det inte är slut för alltid. vi kommer ses igen, det är en sak som är säker.
det är sådana gånger det blir lättare att ta avsked, säga farväl, hejdå. för det är inte för alltid utan egentligen ett på återseende, vi ses, hejsålänge liksom!!

kvällsbestyr

JP åkte ut från paradise tjohooo. men varför i hela friden ställde sig leo bakom melissa och inte emelie?? karlar säger jag bara.
nu har jag påbörjat min lilla to do list för kvällen.

1. bada mig... check!

2. mata mig... check

hur lyckades jag med denna självsvälts portion med pasta??
suck jag som var jääättehungrig. men men vit pasta är ju ajja bajja så det var väl lika bra det.
jag tänker kompensera detta misslyckande med chips, weeeiiiiii
men först ska jag fortsätta med min to do list
4. kladda in mig med fuskbränna
den här är då min personliga favorit. jag tänker inte ljuga och säga att jag testat sjuhundraelva olika och tro mig den här är bäst!! yadda yadda yadda. för det har jag inte. den fick en chans och visade sig förtjäna att kladdas direkt på min nakna hud. där trivs den och jag förlåter dess nackdel att den inte direkt luktar mumma.
må så vara, det problemet försvinner så fort jag duschat.
tänkte visa er en för och efterbild men jag besparar er att skrämmas av spökena innan halloween
5. måla naglarna i en tjusig rosa nyans
FÄÄÄÄÄRDIG

hörs säkert senare.. jag är ju då alldeles allene denna kväll oxå (såvida inte SANDRA BEHAGAR DYKA UPP hähä)

paradise hotel

hoppas att jean pierre åker ut!! och gärna lin oxå höhöhö

hörs när jag släppt blicken från tvn.. tjing sålänge


avföring

sablarns!! varför ska det lukta gojjamojja i mitt badrum för? typiskt att min karl inte är hemma och är händig
(och superhet) i blåbyxor och fixar vad det nu än är som osar gammal trosa. jag är för tjejjig och vill inte alls ta itu med avloppen... dessutom vågar jag inte ens leta efter problemet. kan ju mycket väl vara en döing som ligger och möglar under badkaret. och varje gång han får vatten på sig efter att jag badat så luktar han avföring. låter ju verkligen som en solklar förklaring till problemet...?! eller hur!!
nog om det. idag har jag sprungit runt som en förvirrad höna och trott mig fått 1000 saker uträttade.
men så är säkert inte fallet egentligen. jag har:
  • shoppat tråkiga baskläder
  • jobbat mig till träningsvärk
  • rotat i för många högar med halloweenkläder
  • åkt alldeles för mycket bil
  • vart hemma hos mamsen
  • cyklat med typ ingen luft i däcken
  • stressat runt i regnet
  • hattat fram och tillbaka
  • och knappt hunnit andas...

ja ni förstår att jag haft det tufft idag va?? med facit i handen så kunde jag absolut gjort det hela mycket effektivare om jag bara hade vart välsignad med ett lokalsinne. men så är verkligen inte fallet.

 

nu ska jag krypa ner i sängen och sluta gnälla.

eller nej jag tänker gnälla om att jag får sova helt själv inatt igen.. suck. saknar dig!!!

 

förresten slog mitt antal unika besökare rekord igår!! tack för den =)

tjooohoooo


halloweenkläder

mitt mission idag är att fixa halloweenkläder =) Hoppas jag lyckas med något bra. som vanligt är jag ute lite i sista sekund och borde kanske börja oroa mig för att kläderna inte hinner dyka upp i tid om jag nu måste beställa från nätet. men men... det löser sig!!
det här kanske vore något?
469kr från bodega.se
jag har precis vart hemma hos mamma och matat diabetes kissen shaggy och kollat på days. hade katten felix som sällskap i soffan som gjorde sitt bästa för att äta upp min nagelfil.
en annan favoritsyssla som han har är att slicka på fotografier.

bloggoholic

jag har precis börjat blogga. för att det är roligt. som en liten update för mina vänner jag inte träffar dagligen, eller ni som precis som jag älskar att läsa bloggar, Välkomna! det är roande. Jag har alltid älskat att sätta ord på saker. stora som små. de må vara svammel, men ändå så befriande. Att jag om ett tag kan gå tillbaka och se vad jag gjorde en viss tidpunkt i livet. Minnen!! Svammel, tips om allt och inget. det bjuder jag på.
Jag läser om uppbrott och otrohet bland andra bloggare och lider med dom. Medkänslan växer och man vet hur ont det gör. Hemska känsla. Men med största säkerhet kommer de en dag se tillbaka på händelsen och lärt sig en ordentlig läxa. Nästa gång kommer de vara mer måna om förhållandet. Vara mindre naiva och se det hela ur ett sundare perspektiv. Att bli vuxen och gå från naiv till medveten är en ständig utveckling, man är aldrig fulllärd. Man ska aldrig någonsin tro att man kan allt. Fortsätta lyssna och ta till sig.
Allt kan bara bli bättre om du är villig att jobba för det.

man lär sig livet ut


jag är lycklig. vi tror på vår kärlek alla dagar i veckan och det är vackert

visst? ;) 

ska möta upp ett par vänner för en "öl"

Varför säger folk alltid ska vi ta en öl?? Det klingar väl kanske inte lika bra och säga ska vi gå ut och ta en cider.. Suck. Jag dricker inte ens öl.
haha eller tydligen så gör jag ju det. Men helst inte. Undantaget är väl utomlands. När det är femtioelva grader varmt ute och ölen är så kall så den svettas. Då och bara då kan jag tycka det är ok.. Inte mums men ni förstår poängen kanske?!
Men ikväll blir det något i den här stilen eller ett glas vitt. Blir inte sent iallafall. Ska upp kl 9.00 imorgon.

Ursula Könberg

Om jag är riktigt riktog trött så kan jag fortfarande skratta så jag gråter åt hennes efternamn. Hon heter då Könberg i efternamn. höhöhö. Jag skrattar och gläds åt att jag är så fruktansvärt lättroad.
Imorgon ska jag och Ursula Könberg ödsla några timmar på stan och sätta sprätt på lönen =) weeeeeeiiii!!
Från början hade vi tänkt  baka, men nä jag är för sugen på att tömma plånboken. Men bara för att man har fått lön precis så kommer väl butikerna lida av torka. Hittar aldrig något när jag är på shopping jakt.. Men när man bara går runt å rantar i butik efter butik på måfå så slutar det med att mina armar nästan går av på hemvägen...
Det är inte lätt när det är svårt.
tjusig provhytt va??
Tänkte använda detta som inspiration då jag ska piffa upp en av mina klädkammare.
Kan för allt i världen bara inte bestämma vilken av dom som ska bli den utvalde....

vissa saker borde förbjudas

Som tex. sötade popcorn!! vad är problemet? Det är ju allt annat än Ok.
Dom här fräsiga popcornen såg ju inbjudande ut.. eller kankse inte egentligen. Kanske led av solsting?! Det var iallafall i Gran Canaria och återigen blev jag lurad. Hmpf!! Why god whyyy??? Snuskigt är vad det är med sockerpopcorn. Förlåt pappa men nej, angående dessa så kan jag inte ens försöka hålla mig till att säga: Jag tycker inte om. Utan jag sätter ner foten och skriker: ÄCKLIGT!!! UÄK vägrar äta... punkt.

rena högar

Då har man tvättat färdigt för den här gången. Lika tråkigt som vanligt, men dock så nödvändigt. När man inte har egen tvättmaskin i lägenheten så måste man ju snällt samsas om tvättstugorna och passa tider... Suck inte min bästa egenskap. Tidsoptimist javisst!
Har tänkt på en sak. Utomlands i tex. Bali kan man ju lämna in sin tvätt och få den tvättad, torkad och struken för nästan inga pengar alls. Det borde verkligen finnas här i Sverige med. För oss som inte orkar eller har tid att passa tvätttider. Eller bara vill slippa alla bittra tanter som sätter upp den ena efter andra arga lappen i tvättstugan. Vilken genial idé!! För vad jag vet så finns det väl bara kemtvätt här? Iallafall i Örebro?? eller??
tack å hej för mig.
nu ska jag krypa ner i min stora kalla tomma säng alldeles allene, hjärtat är på utbildning på annan ort. Pyttsan

Godnatt!!

rossockerkaka

såhär blev resultatet





har inte smakat på den då jag och sandra är fulla med tacos. men visst blev den rätt fin?? =)

pyssligt värre

titta vad jag har gjort alldeles själv
Tavla till hallen som nu hänger vid skohyllan.
Köpte canvastavlan och bokstäverna på Panduro
Himla kreativt av mig

känner igen mig själv igen

nu har jag äntligen tagit bort det fula graffiti lacket och som vanligt låtit ett av mina rosa lack pryda mina naglar
känns så mycket mer jag

Neulash

Wooow!! Vilken grej. Verkligen att rekommendera. Har använt det sedan i slutet av juni. Jag har verkligen alltid gnällt på mina ögonfransar då de verkligen inte vart i närheten av en mascara reklams fransar. Sådana fransar alla drömmer om trots att det säkerligen är lösögonfransar.
Här är det lilla mirakelmedlet.
Vad är neuLash?

neuLash är ett innovativt serum som förstärker ögonfransarna och bidrar till friskare, naturligare fransar. Produkten visar otroliga resultat efter endast 4 veckors användning, med påstrykning en gång dagligen.

Jag stryker på det både intill över och undre fransraden innan jag går och lägger mig. Första dagarna var jag lite småröd. Som om jag använt en kajal jag inte riktigt tålde. Men det försvann efter några dagar och idag med facit i handen så kommer jag nog aldrig sluta med denna produkt. För den ger verkligen det resultatet den utlovar.
före






efter
Inte världens bästa bilder men det var dom få jag hade tillgängliga nu. Så ni som precis som jag önskar längra fransar så rekommenderar jag detta starkt!!!


Måste dock tillägga att mitt vart slut ett tag nu och jag har slarvat på sistone så fransarna var längre för ca 1 månad sen. Jag har sagt att jag ska beställa nytt, men inte fått tummen ur röven. Men då jag har en så himla snäll sambo så överraskade han mig och beställde nytt till mig =) weeeeeeeiiii TACK!!
så nu är det på´t igen och inge slarv.

  • 3,2 ml kostar 895kr och räcker i ca 2-3 mån.
  • 6ml kostar 1595kr och räcker i ca 4-6 mån.



se och lär

öppna denna adress i nytt fönster så får ni se mina bästa mooves:
http://fuldans.se/?v=admtumpdka

inflyttningspresent

idag fick det här
blev superglad och imorgon ska jag baka!! stort TACK

Vann inte ens en ny lott

Kan man ha mer otur i spel? Attans... Rebecka vann inte heller. Vi får fortsätta med att tröstäta godis nu!!
Tjing tjing sålänge

Thomas Sabo

Jag älskar verkligen mitt thomas sabo armband. Har fått de olika berlockerna av några av dom som står mig allra närmast så därför är det väldigt speciellt för mig. Tänkte som ett litet julklappstips kanske?! Men var noga med att ha koll på berlock hylsorna så de inte går upp och du tappar berlocken.
Ett tips bara eftersom jag själv lyckats tappa 2 =(

Graffiti Nails

Jag fick ett mms av min kära vän Rebecka där hon hade prövat på Isa doras graffiti nails. Astufft tänkte jag och skulle genast leka härmapa. Sagt om gjort här är resultatet
steg ett. valfritt nagellack
sedan graffiti lacket.
Men tji fick jag... Är faktiskt inte speciellt imponerad. Hade hellre sluppit detta, men nu orkar jag inte göra om.
Nu ska jag umgås med mina vänner och sambo!! Ikväll blir det utgång. Har fin fint sällskap från sthlm oxå. Min vän amanda som numera är bosatt i sthlm och hennes sambo! tjohoooo trevligt trevligt. Om någon timme joinar sandra oxå, jippie!!.

chai latte my style

kittlar dödskönt i kistan när man kommer in från kylan!!
med hjälp av en cappucino maker så får man mjölken skummig
Med hjälp av denna fixar du lätt dekorations hjärtat på egen hand.
så visst chai latte är borta bra men hemma (i soffan med älsklingen & vampire diaries) bäst!!
godkväll!!

Marieberg

Idag besökte jag och mina vänner marieberg. Tänkte visa en del av shoppingen
Det omtalade chai pulvret i rosa burk, fick följa med hem. weeeii!! Jag gillar tom. pappespåsen.
Jag som hade fixat iordning en sallad hemma som bara stod och vänta på mig i kylen fick vika mig för marioteten och äta på Mc D. Föll som vanligt för reklamen och testade en M burgare. Njae.... Rätt smaklöst men både jag och maria kom fram till att jo kanske skulle köpa den igen ändå. Hade dock önskat lite mer sting i den.
Som El Maco style som faktiskt är den enda av deras burgare som är god.
Body shop har tagit fram en del produkter som innehåller community fairtrade producerad hampfröolja. Dessa produkter ska vara riktigt bra för torr hud. Vilket iallafall passar mig perfekt speciellt såhär på vinterhalvåret. Men nej jag stod emot denna reklam då body buttern luktade gammalt. Lite instängt, nästan mögel.
Inget jag vill smörja in mig med,  så den hamnar absolut inte på min önskelista.
Sen blev det Djurens center där joline skulle köpa mat till sin best till hund Sumo. Som förövrigt har bestämt sig för att avsky mig och har dom två senaste gångerna jag sett honom försökt bita mig. Så nu har jag gett upp, vi är inte kompisar längre. Han är så ful så att han är söt.

glömde..

Har ett (enligt mig) superbra tips nu när det börjar bli in-i-märgen-kallt. Förresten har ni oxå hört att det ska bli den kallaste vintern här i Sverige på över 100år. Attans!! Nu svävar jag iväg igen, så åter till ämnet. Mitt tips är att använda den lilla badkars avlastningen? "hyllan" eller vad jag ska kalla den som tidnings och godishållare. Funkar säkert ypperligt som avlastningsbord för min "hemmagjorda" chailatte som jag snart ska avnjuta.
Heja espressohouse chailattepulver =)
Jag erkänner, tidningen blev aningens blöt, men inte oläsbar =) Skyller på storleken. Den har betydelse i detta fall. Hade tidningen vart mindre och istället med fler sidor så hade problemet vart löst. Ett tips till er aftonbladet??

4 årstider

Jag gillar att vi har höst, vinter, vår och sommar i Sverige. Omväxling förnöjer. Tittade ut genom fönstret imorse och nu är det inga tvivel kvar. Vi har bytt ut hösten mot vinter. Välkommen snön!! Idag känner jag mig positiv, en annan dag hade det säkerligen låtit annorlunda, haha!
Men idag längtar jag redan till jul.Det är absolut den trevligaste tiden på året. Man får shoppa massa presenter, baka massa julegott och pynta och fixa hemma. Mysa med en stor kopp chaithé i soffan och njuta.
Påtal om chai, ska nog ta mig ut och köpa espresso house chailatte pulver. Himla mums!!
För bara någon vecka sedan var det helt klart höst
Nu ligger det snö utanför mitt fönster. Helt klart vinter.
För er som undrar över min supersnygga lampa som snodde fokus ifrån samtalsämnet vinter och snö. Den är inköpt på Bahaus för (cirka) 399kr?..

vänner för evigt

Utkast: Okt. 21, 2010 Vad hände?? jag sparade ju och publicera, men men får väl göra om, göra rätt. Så här får ni gårdagens inlägg:
Jag har verkligen underbara vänner. Inatt när jag och Sandra skildes åt så fick jag låna hennes överfallsalarm. Det slog mig inte just då. Men idag kom jag på att då hade ju inte hon något! Och nej vi har lika lång/kort hem. Tack vännen!! Det var en så fin gest men idag ska hon få tillbaka det och jag ska skaffa mig ett eget. Du är så omtänksam att du inte ens tänker på din egen säkerhet, dumma flicka!! Tänk om det hade hänt dig något? Hade aldrig förlåtit mig själv. Älskar dig!!
Idag hade jag lite kvalitetstid med min  barndomsvän Rebecka. vi har vart vänner i 25 år!! den ni =) Alldeles för sällan vi ses, skrattar nog aldrig så mycket som med dig. Idag hittade hon på en helknäpp historia om Ty i extreme home makeover och en 17 årig stalker brud, vars högsta dröm var att gå på dejt med Ty. Vilket dom gjorde. Hon i lackklänning och en endast en liten fläta av hår bak i nacken. Och de hångla loss rejält... Nog om det jag erkänner jag gick på det. Höhö men måste försvara mig med att de hade väl de flesta gjort med Rebeckas detaljer och inlevelse. På söndag ska vi ha pyjamasparty och spela bingolotto. vilken helkväll, jag längtar redan. Är helt säker på att vi kommer vara vänner livet ut =) Ses på söndag bönan!!! å just det, puss i ljumsken (Rebeckas hatuttryck #1)

lite alkohol med flickorna!!

alldeles spontant, då det brukar bli roligast =) så spontant så att jag fick ta en flaska färdigblandad bacardi mojito (ingen hit enligt mig) som blev över från midsommar. hellre den än nubbarna. men sällskapet är förträffligt. Vi slötittar lite på kungarna av tylösand. sisådär bra program. nu ska jag vara lite social! hörs och störs



bild lånad från http://2.bp.blogspot.com/_hiAnApvWzxc/S-LcXrUTZTI/AAAAAAAAA_o/YEHgje86g8c/s400/bacardimojito.gif


suck och pust och frust

då skulle man ut å promenera igen då!! usch idag har jag verkligen ingen lust alls. iskallt ute och jag är trött och lat..gnäll gnäll gnäll!! men men man måste ju röra på sig då å då även om soffan och för många avsnitt vampire diaries lockar ganska mycket mer just nu!!! =( känner mig som en liten grinig skitunge just nu och har bara lust att skrika:
Precis som Louise 4 år i parken skrek en gång när min mamma bad mig hämta min lillasyster en liten bit bort. mamma har berättat att hon bara kunde svara -Nä lilla gumman det vet jag faktiskt inte. så hon gick och hämta lillrultan själv.

vad blev det för kvällsmat?

det blev skink och ostpaj med broccoli =) housewife poäng idag tack!!

nu börjar tv maraton kvällen!! tjohoo ska tvinga sambon att titta på paradise med mig trots att det är lagom populärt haha. sen ska jag knalla över till joline och glo på desperate där =) mycket trevligt!! dessutom får karln kolla på fotboll här hemma då, så blir alla nöjda och glada! trevlig kväll

stackars liten..

Mammas katt Shaggy har fått diagnosen diabetes, så nu ska han få börja med insulin 2ggr om dagen. Inte roligt för lillen att agera nåldyna nu i slutet av veckan när vi ska få lära oss hur och var man sticker i den lilla kroppen. Men jag tror att det kommer gå bra. Huvudsaken är att vår lilla älskling känner sig frisk och glad.

Bali och bangkok i bilder

Var på semester mellan den 12-26 september. Destination Bali och Bangkok. Mina resekamrater var min sambo och min vän sandra. Det var 2 underbara vi flyr kylan veckor. Första gången jag inte var på semester mitt i sommaren faktiskt. Absolut att rekommendera. Dock var man ju nästintill genomskinlig när man åkte så det blev ingen pepparkaka bränna direkt, då man fick vara lite försiktig med att bränna fläsket i början. Men det var ändå Bali, surfning god mat, ledighet,  kilometerlånga sandstränder, slappa pooldagar, glada balaneser,  tokbillig shopping, roliga utekvällar och fina solnedgångar och såklart mycket mycket mer. Tänkte bjuda på lite bilder
kuta beach
drinkarna som såg godare ut än vad de var på the palm
jag
tjusig buss
manikyr för 35kr
vårat hotell
kuta beach
bali diva inn
kärlek
tuk tuk i bangkok
mbk i bangok

arg som ett bi

+#!!%&?? bajs comviq. jag blir så förbannad!!! beställde ett nytt simkort till min mobil häromdagen då mitt gamla var ca 10 år gammalt. Som ni då kanske kan räkna ut så var det med andra ord inget 3G kort utan ett gammalt som gatan GSM kort. Så teckningen var ju inte alltid hundra och att surfa med det var inte heller att rekommendera. Det var med andra ord dags att uppgradera sig. Och visst tanta på comviq var sååå hjälpsam och skulle skicka hem ett på en gång. Vad händer då???
Jo idag så var jag helt plötsligt okontaktbar. Inga samtal, inga sms. Vad hände? Blev det helt apropå ingenting "ingen vill kommunicera med louise dagen" idag?!! nädå, tanta på comviq har ju såklart avaktiverat mitt nuvarande kort i väntan på det nya aktiverade . utan att informera om det. smart, begåvat, kalasbra, supervettigt. verkligen! näeva inte ett dugg. jag har som så många andra inte ens en hemtelefon så det här var ju verkligen dunderkul. Men det här blir ju som back in the days, före mobiltelefon tiden. Blir ju absolut intressant...
Hoppas hoppas verkligen mitt nya simkort kommer på posten imorgon.

jag kämpar mot rosa i mitten av oktober?

rosa är fint. det är en mysig färg och jag gillar den skarpt. den är trevlig att ha omkring sig och jag måste kämpa för att inte hela lägenheten ska sluta som en rosa dröm. det är inte en färg jag gärna klär mig i, men den är väldigt tjusig att använda i inredning. enligt mig.
en rosa tavla som trots att vi flyttade i september fortfarande inte hängts upp på väggen..
en rosa mixer från OBH nordica
rosa förvaring i badrummet
rosa badkarskudde och princesskumm. Ok jag erkänner badrummet är liiite mer rosa än vad som är lagom då det även bor en karl här. men jag försvarar mig och säger att jag sannerligen tillbringar mer tid än honom i just  badrummet hihi

rosa kylskåpsmagnet

det är även oktober månad. en rosa månad som stöder kampen mot bröstcancer. ge ett bidrag, litet eller stort bara något. köp åtminstone lambis toapapper eller dylikt där en liten summa går till rosa bandet. såg att ica maxi hade riktigt pimpade rosa bandet diskborstar och avfallspåsar m.m.




Attans!!

Jag blir så besviken på mig själv. Försov mig precis så pass att jag missade days of our lives!! Skit oxå. Även fast det är ett riktigt oändlighets program och det egentligen kvittar om man missar 1 eller 10 program, då det är ett sånt program som man alltid kan hoppa in i om det så har gått ett år. Det är absolut inte värt något pris för bästa manus eller dylikt, men jag gillar att börja min dag med days. Det hör liksom till mina vardagsmornar (dom jag inte jobbar fm. såklart). Dom dagar möjligheten fanns och jag lyckas missa det ändå så är irritationen ett faktum.
Kunde verkligen inte sova inatt heller. Något som jag annars är typ världsbäst på. Men så är det ju ibland. Huvudet snurrar med tusen tankar och man spinner vidare på minsta lilla tills man inte ens vet vilken tanke som var den första. Det slutar i ett blurr..
Jag kommer ihåg en av alla tusen tankar. Den gick ut på att jag skulle vattna blommorna idag. Men den tanken skulle tydligen blivit verklighet tidigare än idag. ATTANS IGEN!! Det här är Lyckliga Lotta. Blomman som faktiskt haft mer än nio liv. Tro det eller ej hon har fler gånger än jag kan räkna sett såhärpass deprimerad ut för att sedan resa sig och blomma. Men idag var hon inte bara nere.. Hon var vissen oxå. Det är väl en vissen dag idag. Så jag har nyss begravt Lotta, min älskade lotta. Det känns faktiskt trist. Så nu ska jag vattna alla andra blommor, kanske tom. dusha dom och bjuda på lite växtnäring. Hoppas dom övriga är lyckliga.

söndagsmiddag

Väl hemma var det dags för mat!! Det blev kyckling och fläskfiléspett med champinjoner och majskolv. Lata jag som annars brukar vara en hejjare på hemmagjord klyftpotatis och såser lät den kurrande magen i ICA butiken bestämma sig för halvfabrikat. Fy skäms inga housewife poäng där inte.




Måste illlafall ge rydbergs såser en extra stjärna i boken, för de är mer än godkända!!

tack för mig och godkväll, nu ska jag återgå till vampire diaries =)


minnen och underbar höstpromenad

Efter frukost följde x antal avsnitt av vampire diaries (har blivit helt besatt). Men solen lyste in genom fönstret och skrek typ -LIGG INTE I SOFFAN SLASHAS!! så snart bar det iväg mot Karslund.
här gick jag på ridskola i ca 9 år skulle jag tro. Tack för den tiden karslund!! Det var en rolig och bra start men bara början på mitt hästintresse. Idag kan jag se tillbaka på många minnen som medryttare. Speciellt tack till mina barndomsvänner maria och sofia som jag delat väldigt många fina stunder med. Och såklart även matilda, även om åren tillsammans som hästtokiga inte var lika många så var de såklart lika minnesvärda. Synd att tiden inte riktigt räcker till som den gjorde förr... Dålig ursäkt jag vet! Kanske vore något att ta tag i?
Ett avsvalnat men dock så kärt intresse...
underbara djur
Hösten är väl rätt vacker med alla löv? Tur det då det lockar till  många mysiga promenader

Godmorgon

Idag är det söndag, vilket för dom flesta betyder sovmoorgon =) vilket var precis vad jag unnade mig.. Känner mig riktigt utvilad och börjar nog närma mig mer eller mindre frisk nu (ta i trä). Inte lika mycket snor i snoken och känner mig inte längre kallsvettig för minsta lilla. Tjohoo!! Så nu har jag precis fixat frukost

 

 

smoothie med arlas lättvaniljyoghurt, frysta blåbär och hallon plus en liten klick honung

mixa!!

 

 

klart!!

 

 


JAG SER DET...

..snöar jag ser det snöar!!! glömde att informera om att första snön har anlänt här i örebro. Inte mycket att skryta med men ändå, jag är säker. Det var iallafall tillräckligt för att klassas som första snön. Då är det kanske inte bara höst utan redan vinter?? eller... jag tycker minsann att snön är ett klockrent vinter tecken. Fast höstlöven skvallrar ju rätt hårt om höst. Nåväl nu har jag tjatat klart som wannabe vädergumma!! Påtal om gumma och gumma så ska jag inom en snar framtid besöka en
spågumma!! väldans spännande då det blir första gången jag blir spådd.
( bilden är lånad av http://www.museet.se/historik/Bilder/spagumma.jpg )

Fredagsmys

Klev upp lagom motvilligt kl 9.30 imorse. Kallt det är ute nu!! Möts av den kalla luften som på något underligt vis lyckas lukta lite små gasigt, ja prutt liksom. Säkert inte bara jag som märkt att kylan luktar otrevligt.. Inte alltid men ibland. Nog om det.
En annan tanke jag tänkte idag var tvi på stökiga småbarnsföräldrar! Inte första gången jag stör mig på detta så nu ska jag lova mig själv att aldrig göra detsamma. Nämligen låta bli att plocka upp efter mitt lilla kladd monster när jag vart och ätit på restaurang. Det ligger ju kladdiga små wannabe jumbo ostbågar blandat med blöta mariekex och för att inte glömma barnmaten precis överallt på golvet, bordet, stolen säkerligen fönstret där de suttit. Nä så ska jag aldrig göra om jag någon gång skaffar smått.
Nu är det kväller och dags för mys! På torsdag äts det ärtsoppa, på lördag är det fest, men fredag är ändå den dagen som känns bäst la la laaaa =) Slutade jobbet för en timma sen. Väl hemma säger min kära sambo
-hoppa in i badet så fixar jag maten. Underbara karl <3
sagt och gjort!! nu är jag nytvättad och luktar honung och mjölk (favorit duschgelé lukt) och som grädde på moset så bjuds det på tacos med favoriterna mini tubs det är vad jag kallar fredagsmys!!
tack för mig!! nu är det tacotime... weeeiii
TREVLIG KVÄLL vi hörs och störs

ICA

Jag har valt nu, inte utan efterforskning utan jag har prövat deras konkurrenter (förlåt mig för mina synder ICA). Men efter många års som tacksam konsument så har jag nu kommit fram till ett beslut. Hädanefter blir ICA mitt självklara val när det gäller matvarushopping. Varför? kanske för att jag är en riktig succer för reklam. Så sant som det är sagt och minst lika pinsamt att erkänna, sådant är fallet. Många reklamer, inte alla men många grundlurar mig totalt. Kanske det var där min kärlek till ICA växte? så..
•Reklamerna är ju bra roliga.
•Eller är det något slags arv? precis som mycket annat man väljer bara för att -det hade vi alltid hemma så nu gör jag likadant! Lite "jag gör som mina föräldrar syndromet utan eftertanke" punkt slut.
Kanske var det därför jag valde ICA.
•Kanske är det för att jag faktiskt haft så många många glada stunder på ICA?
Rebecka vi borde börja storhandla ihop igen!
•Det kanske var pga. deras urbraiga sortimentet? Finns ju urbilliga inte alltid ätbara euroshopper i samma hylla som klockrena barilla, lambi samt andra bättre "jag vill följa med i din korg" märken =)
Hur som ICA var det. Men inte ska vi väl dela ut en massa ros utan ett enda ris eller två? hua nej nog med lovord. ICA´s egna toapapper?! vad hände med det mjuka, fina, vita och sist men inte minst hjärtprydda skithuspappret??? ursäkta, kanske är jag som har fått en knäpp. Men jag tror bestämt att det succesivt har blivit sämre. Inte lika klorblekt och kritvitt utan numera lite äggskalsvitt. Detta skulle jag kunnat stå ut med om det inte vore för att skithuspappret även blivit hårdare, strävare, mindre mjukt, rivigt you name it. hur som ni förstår att nej nej där sätter jag ner foten och byter till Lambi, fortfarande inköpt på ICA dock =)

Just det!! jag höll på att glömma (FY PÅ MIG) dagens ros går lätt till den klämkäcka killen i kassan på ICA city supermarket i örebro. Du är en himla trevlig prick!! Jag diggar dig minst lika mycket som pensionärerna du pratar strunt med dagarna i ända. sådetså!

tidsfördriv deluxe

detta är något jag pillar med mer än sällan ♥
så i mina favoriter hamnar smålacken mavala och annat smått och gott nagelpyssel som tex på denna bild små nagel bling blings, ytterst tjusigt va?!!

Nybakat bröd och systers sällskap

vilken vinnande kombo!! igår var det e riktig housewife dag, det blev både hönökakor och rågsiktskakor =) mums mums med hembakt till frukost.

 

som linette efter att vi skälpte upp stackarn på bordet utbrast: haha ser ut som en förslappad fd. gravidmage. men oj vilket fint slutresultat mr deg blev då!! MUMMA


Kändes som en bra dag

att skaffa en blogg på =) är ledig och lite småkrasslig. Inte så sjuk så att jag måste ligga nerbäddad och tycka synd om mig själv utan sådär lagom "orkar inte ta tag i något sjuk" men tillräckligt frisk för att bli rastlös, antar att ni fattar på ett ungefär hur illa/inte illa det står till med mig. sååå vad göra?? jo blogga höhö. Verkar ju vara ett alldelles lagom tidsfördriv enligt min mening. Ett oändligt sätt att uttrycka sig för dom som orkar läsa eller för dom som tröttsamt bara hittat lite fel på nätet. Men om du nu skulle höra till det sistnämnda så grattis!! man kan absolut hamna på värre ställen än min blogg... Tack för att just du läst mitt första inlägg och välkommen åter =)



RSS 2.0