En väska helt i min smak

En brun axelremsväska skulle hänga bra fint på mon axel nu i vår. Hittade denna goding på nelly.com
Får se om det blir spara eller slösa som vinner den här fighten..


En helg att minnas

Den här helgen har jag och några av mina underbara flickor från jobbet spenderat i Sthlm. En hel helg av lyx betalt av företaget var vårar pris då vi vann kvartalets coffeshop i slutet på förra året. Härlig känsla att belönad på det här viset när man kämpat så hårt för att vinna. Lördagen började med ett besök på yasuragi spa som ligger i hasseludden. Vi välkomnades med varsitt set Yukata (japansk bomullsrock), tofflor samt badkläder. (Som man sedan fick ta med sig hem). Ombytta och klara så tvagade vi oss
(en japansk tvättritual för att finna inre ro och harmoni) länge och väl, för att sedan njuta av de varma källorna både inom och utomhus, vi bjöds på sushi lunch, aroma eller klassisk massage, fruktstund och häng i avkopplande vaggande stolar med inbyggd musik i kudden (jag blev åksjuk och kröp upp i en härlig stillastående fotölj haha), vi fick även välja ut varsin produkt i souvenir shopen att ta med hem. jag valde en lyxig shea body butter. Detta var mitt första spa besök och jag kan lova att jag kommer unna mig något liknande igen! Verkligen lyckat!

På kvällen så bjöds vi på fyra rätters och show på Wallmans. Även detta var sannerligen en upplevelse värd att minnas. Det är artisterna som uppträder som även serverar. Väldigt underhållande och god mat! De var sååå duktiga på att både sjunga och dansa att man fick rysningar! det är verkligen en helt annan känsla att uppleva shower som denna irl istället för på tv eller film. Stämningen var på topp och kvällen vart minst sagt lyckad. Sällan man gör sånna här saker vilket är synd då det verkligen är att sätta guldkant på tillvaron! Mer sånt i framtiden med andra ord.

Vi fick även sova i underbara dubbelsängar på Sheraton följt av fantastisk hotellfrukost. Lyxig helg? Check!




Pippigult och ännu en favvobyxa

De få jag fick råd om angående regnjackan röstade på svart. Men jag gick mot strömmen och valde den gula. Tänkte att jag som aldrig väljer färg ska försöka bli lite mer färgglad. Dessutom är inte regnjacka direkt ett plagg man använder varje dag så då kanske det kan vara kul med en färgklick, speciellt en grå regnig dag mähähähähä.
Som vanligt när jag klickar hem något från en hemsida så måste jag såklart passa på att beställa något mer bara för att man ändå ska lägga en order. För det verkar väl logiskt?
Nåväl denna gång blev det ett par Dr Denim (kan vara bekvämaste brallan ever!) Detta är mitt fjärde par och fler kommer det garanterat bli.


Sunday funday

Sovrummet är har aldrig vart det rummet jag vart mest nöjd med då det kommer till inredningen här hemma. Så efter lite inspiration från fina Elin så bestämde jag mig. En av sakerna i mitt sovrum som är så förbaskat fult är tavellisten ovanför sängen med ännu fulare tavlor på. Den bara måste bort! Men lite tavlor på väggarna vill man väl ändå ha tänkte jag. Så idag drog jag med mig vännen Sofia på loppis i jakt på tavelramar. Hittade ett gäng i olika färger. Har bestämt mig för att blanda svart, vitt, guld och silver. Alla ramar gick på totalt 80kr, fynd eller fynd?
Nu återstår bara att hitta nya bilder till samtliga...
Förslag på passande motiv godtages gärna!


Ujuj så kul det är att städa

Känner väl att jag överdrev en smula där i rubriken. Men med fina attiraljer så blir det åtminstone något roligare. Knappt mätbart kanske men ändå något roligare. Gillar verkligen mina fina flaskor från Lagerhaus! Dock så ska jag vara ärlig och erkänna att diskmedlet tyvärr inte tåls att mätas med dryyyyga YES, då en droppe inte räcker lika långt med detta. Men till dess försvar så luktar det himla trevligt. Lägg även märke till min fin fina disktrasa, ujuj så tjusigt det blir med så tjusiga rengörings tillbehör.


Gårdagens frukost

I brist på annat så delar jag med mig av gårdagens frukostbild. Tyckte som vanligt att jag var rätt rolig. Roar man ingen annan så bör man åtminstone roa sig själv. Om någon mot förmodan skulle vilka kopiera denna frukost rakt av bara för att den såg sååååå smarrig it så kommer här en innehållsförteckning. Rågi knäckebröd med Philadelphia, kalkon, gurka, grönt lösté köpt på ICA med smak av mango (plus mjölk och honung såklart) samt brämhults juice ananas & apelsin. Mitt fina konstverk gjort av frukt är som ni kan se gjort av 2 kiwis och en banan (som förövrigt var perfekt mogen, helt gul med enstaka skönhetsfläck). Smaklig spis!


Perfekt till midsommar

Vad jag kan minnas så har vädret svikit mig de flesta midsomrarna de senaste åren. Varje gång har jag införskaffat en fin klänning för att sedan upptäcka att vädret inte är direkt klockrent och i många fall har det till råga på allt regnat. Någonstans har jag ännu inte velat inse hur praktiskt det vore med en regnjacka. Inte bara till midsommar såklart utan även alla planerade powerwalks som blivit inställa pga. att vädergudarna tycks vilja motarbeta mig i min strävan att skrämma iväg ett gäng kalorier. Jaja jag erkänner! Latmasken i mig älskar att skylla på taskigt väder.
Men snart är den ursäkten ett minne blott. Jag har hittat mig en perfekt regnjacka. Nu ska jag bara bestämma mig för vilken färg jag vill ha. Den gröna känns klassisk och lite året runt bra, svart tråkig men passar till allt! Den gula är allra piffigast men kanske lite vår och sommar låst? Fast vem försöker jag lura den är ändå för kall att ha någon annan årstid... Hmmms nä ska nog sova på saken ändå. Ni får hemskt gärna tycka till angående färgval. Natti natt


Bestulen och missnöjd

För en tid sedan, säkerligen månader sen så blev jag bestulen på min fina fina plånbok... Inte nog med att innehållet var tröttsamt att bli av med så förlorade jag som ni förstår min älskade plånbok. Efter den incidenten så har jag stått ut med en plånbok som ser ut som en uppstoppad hamster. I ett svagt ögonblick så fick jag för mig att den var lite gullig men det är den inte när allt kommer omkring. Jag har länge sökt etter en ny som rymmer diverse kort och kanske några sedlar. Vill ha en liten en som rymms i jackfickan och även i små väskor. Nu har jag äntligen funnit vad jag söker. Men dessvärre verkar den inte vara superlätt att gå tag i såklart... Ska göra ett försök nästa gång jag besöker Stockholm, chansen att hitta den där lär vara större än här i Örebro iallafall. Sen återstår att välja färg! Jisses sicken huvudvärk, hjälp mig! Vad tycker ni?


Värt ytterligare ett besök

Blev som sagt ett besök på Lagerhaus för ett par dagar sen. Den fin fina karaffen i plast är nu i min ägo och jag längtar efter att fylla den med lemonad och annat smaskens och bjuda på kalas nu till våren. Sedan blev det en svart vit bricka att ställa diverse kryddkvarnar, Balsamico och liknande saker på bredvid spisen. Blev en mindre än den stora runda jag tittat tidigare på men jag är helnöjd. Dessvärre var kaffeburken jag var på jakt efter slut, träligt men jag försöker gå vidare och glömma den... Tog mig en titt på hemsidan nu alldeles nyss och bestämde mig snabbt för att ta en tripp till min favorit butik redan imorgon. Det jag fastnade för var rengöringsmedel och diskmedel haha. Låter kanske inte klokt att köpa sånt på en inredningsaffär då de självklara (enligt mig) märkena såsom YES och AJAX finns att köpa i precis varenda mataffär. MEN det var så tjusiga flaskor så om innehållet inte tåls att jämföras med ens favoriter så kan man väl alltid hälla ut det och tjoffa i det man tycker biter bäst på smutsen? Sicken idé! Jag är iallafall såld på den!


RSS 2.0