Har man en fin skärbräda så har man

Häromveckan köpte jag en fin fin skärbräda i porslin på lagerhaus. Mest som prydnad var väl tanken. Fast tänkte även att den kunde vara himla tjusig som ostbricka. Inte för att vi någonsin brukar ha ostkväll direkt. Men eftersom jag nu har denna fina bricka i min ägo så tyckte vi att det vore perfekt med ost till fredagsmyset. Tur att det inte smakar som det luktar, dvs fis.


Trevlig helg!! 

PURE LOVE

För en tid sedan så öppnade en ny inrednings butik på köpmangatan här i Örebro. Idag trotsade jag trapporna med barnvagn. Fanns hur mycket fint som helst men tänkte att jag kanske inte borde sätta sprätt på mamma penningen såhär på en gång. Men köpte iallafall två små pryttlar. Jag gillar ju att baka så kommer absolut få användning för den lilla penseln och träsleven från Hay. Dessutom passa dom fin fint i min lilla köksförvaring. 

Måste även passa på att nämna att jag fick stans bästa bemötande. Så himla trevlig var hon. Precis så som man önskar att personer i service branschen ska vara. Trevlig som tusan utan att för den skullen kännas ett dugg påklistrat.





Att man fick dom inslagna fint i silkespapper plus och en tjusig påse kändes lite extra trevligt. 


Han är bra smart den där

En vis man lärde mig en gång ett himla praktiskt köttfärs tips. Köper man storpack så är det oftast billigare än att köpa flera små förpackningar. Då kan man dela upp det packet i valfritt antal fryspåsar som man sedan plattar ut ordentligt innan man fryser in dom. Vilket är super praktiskt då det går på ett kick att tina upp dom vid senare tillfälle. Tack pappan min. Du är bra smart du. 


Lagade chipotle burgare i helgen. Dom var inte så fantastiska som jag hade hoppats på. Goda absolut men nästa gång kryddar jag själv.

Mina favoriter från H&M

Klickade hem ett par klänningar, skor och lite till hemmet från H&M idag. Fransar och spets är min melodi så ser lite extra fram emot dessa två godingar. 
Jag gillar kombon boots och klänning så skulle gladeligen bära dessa två ihop. 






Titta titta jag kan sitta!!

Filip är 4,5 mån och kan nu sitta själv! 
I ett par sekunder bör tilläggas hihi. Men ändå, jag är sååå stolt. Märks nästan att han tycker han är lite cool när han sitter där. Kikar runt och liksom sträcker lite på sig men en smått chockad min. Öppen mun och uppspärrade ögon. Lite frågande, typ fundersam. Som om han vill säga titta titta titta, jag kan liksom sitta! När lärde jag mig det här? Astufft. 




Påfyllning till Lillemans garderob

När det gäller bebiskläder så tycker jag att Kappahl har en himla massa fint. Framförallt deras Newbie serie. Många av dom plaggen har vi köpt precis likadana fast i större storlek när dom blivit urväxta. Ett tips när ni shoppar kläder till småttingar är att ta med en byxa och en body hemifrån att jämföra med då storlekarna skiljer sig en hel del mellan olika märken. Den här gången var tex. mustasch bodyn 62 och den gråa 68 fast om man jämför dom så är de precis lika stora. 









DIY Kontaktplast marmor

Tyckte inte vår bänkskiva i köket var sådär supersnygg. Eftersom vi bor i en hyresrätt kunde vi ju inte gärna slita ut den och köpa en ny. Så nu fick jag istället piffa till den vi har med kontaktplast. En klar förbättring! 

Före


Efter 




Barnrums inspo

Pappan i familjen brukar inte lägga sig i inredningen här hemma utan jag får pyssla bäst jag vill. Men när det kommer till lillemans rum så ville han minsann tycka till. Det skulle vara färgglatt tillskillnad från resten av hemmet. Eftersom han så snällt låter mig hållas förövrigt så kan jag inte annat än att vara tillmötesgående. Så nu är projekt färgglatt igång. Änsålänge sover lillen hos hos oss eftersom han fortfarande vaknar så pass ofta på natten. Ingen brådska med rummet utan det får ta sin tid det tar. Började med en del olika nyanser av blått men idag la jag till en del grönt i form av gardiner samt en tavelram. Googlade lite färgglada barnrum för att få lite inspiration och tror minsann det kan bli riktigt fint med en massa knalliga färger även fast jag i vanliga fall föredrar mjukare toner. 






Miniportioner till miniperson

Nybörjar morsan har läst sig till att man kan börja med smakportioner när bebisen är 4 månader om den visar intresse för mat då familjen äter. Men man kan lika gärna vänta tills 6 månader. Fast i vårt fall så rycker lillen i tallrikar om han får tillfälle och igår tog han ett stadigt grepp om mammans paj (den var kall och jag var färdig så oroa er inte inga brännskador på liten hand). Den fick sedan försiktigt men bestämt bändas ur lillens grepp. 

Filip blev 4 månader nu den 11e så vi har precis börjat låta honom provsmaka. Änsålänge är det bara en knivsudd då och då för att upptäcka nya smaker. Så det är inga haklappar och hela faderullan ännu utan som sagt bara något kryddmått här och där. 

Häromdagen kokade jag potatis och morötter i osaltat vatten som sig bör. Sen pureéades det hela och frystes in i små smakportioner. Skönt att ha så man kan plocka fram om han är vaken och vill vara med när vi äter. 

Potatis verkar inte vara någon superfavorit. Morot är även det skeptiskt men inte osmakligt. Köpte även en mangopuré på burk märkt 4mån. Ring socialen, burkmat borde vara olagligt kommentarer undanbedes. Det var hur som inte alls otäckt utan tvärtom riktigt gott gott. Våran lilla Gottegris. Men det är väl inte ett dugg konstigt då bröstmjölk sägs vara sött så är väl den söta smaken inte lika främmande. 






Om man frågar snällt

Igår tog jag mig en sväng till blomsterlandet för att i vanlig ordning unna mig en helgbukett med snittblommor. Har dom senaste veckorna blivit en bukett med tulpaner. Så även denna fredag. Men denna gång valde jag en blandad bukett. 
Tyvärr så är jag personligen inte jätteförtjust i när dom blandar hej vilt bland färgerna utan vill gärna hålla mig lite inom ramarna. 
Hittade en bukett med vita, lila och orangea tulpaner. Tänk om dom orangea hade vart dom där fiiiina rosa stod jag och fundera ett tag medan jag höll i två buntar. Man kanske kan få byta ett par om man ber snällt?? Jag tog mod till mig och fråga. Gissa om jag blev nöjd när dom så snällt fixade det. 
Antar att ingen ville ha en bukett med hälften orangea och hälften rosa så resten tjoffades in i kylen för att säljas som snitt. Det kallar jag service. En dagens tulpan till dom som jobbade på Blomsterlandet Österplan Örebro igår. 




Två rosa tulpaner fick ta plats på handfatet i badrummet då dom var lite krokiga vilket krävde en rejäl kapning på längden. Men det blev perfekt i lillvasen.

På stan med mormor

Idag gick vi en sväng på stan med mormor. Hon hade sett en vårmössa som hon trodde lilleman skulle gilla på polarn och pyret. Om han gjorde! Så fin så och satt som ett smäck. Han fick även 4 par strumpor och ett mjukisdjur. Sicken lycka, Tack snälla mormor :) Dom där strumporna är verkligen i en klass för sig! Sitter kvar på vilken bebisfot som helst. Ni som har barn vet nog precis vad jag menar. Strumpor brukar annars ha en tendens att vilja rymma från dom små fossingarna, men inte dom här. Riktiga tiopoängare! 


Blev även bjuden på lunch på Waynes coffé uppe på Krämaren. Kan nog vart den tjurigaste tanten vi träffat på på lääääänge som jobbade där. Hualigen hon borde sannerligen inte jobba inom service branschen. Tvi vale!! Var bara tvungen att få det ur mig. Det var första och sista gången jag satte min fot där. 

Man tager vad man haver

Kunde ha slagit vad om min högra hand om att jag hade mer hallon i frysen än vad jag uppenbarligen hade. Tur att jag inte gjorde det och att jag får behålla min hand. Skulle baka sega hallonrutor men upptäckte lite för sent att hallonen bara räckte till halva kakan. Fick bli äppelbitar med kanel på andra halvan. Det här är en sån kaka som även mindre begåvade bagare klarar av. Vill ni ha receptet? Klart ni vill. 


200g smält smör
5dl socker
4ägg
1tsk vaniljsocker
6dl vetemjöl
400g hallon 

Bröa en långpanna, tjoffa ihop alla ingredienser förutom hallonen som du strör på sist av allt. 
Grädda i mitten av ugnen i 175grader i ca 30minuter. 

Serveras förslagsvis med marsansås. Hallonen kan såklart bytas ut mot valfri frukt. Egentligen skulle man även ha på mandelspån också men det valde jag bort då det inte riktigt faller mig i smaken. Men den är ju som vi vet delad, smaken alltså. 

Pulled pork My way

Ikväll blev det pulled pork till fredagsmyset. Tar ett par timmar ja, men sköter sig så bra själv i ugnen. 
Jag använde mig utav fläskytterfilé som jag kryddade ordentligt med salt, nymald svartpeppar och paprika krydda. Sedan ringlade jag över rikligt med bbq sås, någon deciliter vatten och la på ett par vitlöksklyftor. In med hela grytan i ugnen på 125 grader i ca 4h. När köttet går att dra isär med gaffel så är det färdigt. Serverade i pitabröd med sallad, majs, ost, salsa, tortilladip samt nachos vid sidan om. Farligt gott! 




Varför är babygymmen på dette viset?



Såhär snäll var min lilla i sitt gym medan jag baka och blogga. Har förresten 2 fårskinn samt en dubbelvikt filt under gymmet. Bara jag som tycker botten är för tunn på alla gym för att ha direkt på golvet?? Hönsmamma kanske men han kan ju slå i skallen om nackmusklerna sviker helt plötsligt... 

Seeeega choklad kakor

Bakade några kladdkake liknande kakor nyss. Super sega och en halv stillade vilket sötsug som helst haha 


5dl florsocker 
2,5dl kakao
1/4tsk salt
2tsk vaniljsocker
4äggvitor
100g hackad mjölkchoklad

Rör ihop allt i en bunke, klicka ut ca 10-15st per plåt och grädda i ca 8-9min beroende på storlek i mitten av ugnen på 175grader.

Tror det hade vart gott med mörk choklad och mini marschmallows istället för mjölkchoklad. 
Men det är ju bara en tanke. 



En riktig illbatting

Att dra folk i håret är av oförklarlig anledning en fantastisk sysselsättning för många bebisar, så även för Filip. Skitarns vad ont det kan göra när han får ett ordentligt tag. Oftast hinner jag rädda dom stackars stråna men inte alltid. Idag fick jag begrava en ordentlig tuss. Surt som satan då mina strån sparats ut saaaaaakta men säkert. Just den lilla tussen har väl grott i min skalp i ungefär ett år plus eller minus. Har förövrigt hört att många tappar en hel del hår när dom slutar amma. Känns ju sisådär kul när man äntligen sparat ut det någorlunda efter all löshårs misshandel för ett par år sen. Får väl fortsätta amma honom tills han flyttar hemifrån helt enkelt, Urk vidriga tanke. Nä ingen idé att skjuta upp det. För eller senare blir det väl massmord på
min surt förvärvade kalufs. 
Hoppas inte såklart. Ni kan väl be en bön till valfri högre makt för mitt hår? Skulle uppskattas. 




Knappast bara jag som missat detta, ELLER?


 
WTF?!?? Såg denna på instagram nyss och är alldeles i chocktillstånd??!! 
Verkar logiskt ju mer jag tänker på det men ändå. Hur kan jag trott att det ska vara tvärtom i hela 28år??? Haha 

Nutellabullar

Har en vän som tycker om sötsaker mer än Nalle Puh tycker om honung. Hon ville ha nutellabullar som hon fått syn på på någon blogg. Me fix, sa jag. Var inga konstigheter alls. En vanlig bulldeg fast med fyllning gjort på 50/50 smör och nutella plus en yttepytte skvätt salt. Lätt som en plätt. Nu inväntar jag bara att hon ska ha en ledig dag så får hon bjuda på kaffe. Hon har nyligen renoverat sin lägenhet så ska bli kul att då kika på resultatet.  Slå två flugor i en smäll så att säga. Fika och husesyn ja tack låter som en kanonidé. Alla mina idéer är i och för sig kanon, Hähä 


Bakade med min bästa bakvän, min kära lillasyster. Lite av en grej vi har att baka ihop. Hon väntar smått hon med. Jag ska bli moster och Filip får sin första kusin. Så fantastiskt kul! Längtar nästan ihjäl mig. Himla praktiskt att vara hemma hos henne nu också då liten kan låna babysitter där och slipper släpa med sin egen. Topp notch hörde jag honom tjuta av glädje när han fick syn på den lila/svarta gungeli grunkan. 




Djurmönstrat

Har fått lite dille på djurmönstrat. Hittade en underbar filt på Rusta förra veckan för ynka 99kr. Stod och velade en stund då vi har x antal filtar hemma. Men såhär i efterhand så är jag sjukt nöjd över mitt köp, även om det vore filt nummer sjuhundratrettioelva. Så himla tjusig eller hur? Supermjuk och gosig!


Måste införskaffa nytt oranget lack också. Det här var segt som kola och torktiden verkar vara oändlig. Men men perfekt tillfälle att blogga på. Har vart lite slö på det sista dagarna. Fick ett meddelande av en fin vän som undrade om det hänt något då uppdatering här fullkomligt uteblev. Fast nädå jag hade bara lite mobil rehab. Ska sluta slöglo på luren har jag tänkt. Men bloggen ska leva vidare. Så vi hörs snart igen! 

solen skiner

Himlen är blå! Med undantag för en del moln. Men ändå, så himla underbart. Har inte vart många soltimmar på sista tiden men nu känns det som om det vänder. Längtar så efter våren. Sitter i skrivande stund på våran inglasade balkong. Är lätt 20 grader här nu i solen och njuter lite av att få sitta och kisa medans jag skriver. Tittar nöjt på ett av mina bättre klipp. Köpte två korgstolar begagnat för endast 300kr. Saknas dock dynor men tror att jag hittat ett par som borde passa. Så fort lönen dyker upp ska jag ta tag i det här rummet. Känns redan som om man kan få användning för det trots att det bara är februari. Iallafall dom dagar det är sol, underbart!! Här ska man njuta. Boktips mottages gladeligen.





Dom små detaljerna

Jag vet någon som fyller år om ca 2 månader. Tror hon skulle bli glad om hon fick byta ut det mindre snygga plastiga skohornet från det stora varuhuset mot det stora tjusiga i trä från norrgavel. 




Frasvåfflor och det vackraste ljudet någonsin

Idag har vart en underbar dag. Klockan 10 var vi på BVC på 4 månaders kontroll, där vi fick väga och mäta liten. Nu väger han 6975g och mäter 65,5cm. Följer sin kurva så fint så, alltid skönt att höra. Sen spenderade vi dagen med kära grannarna. Tog en promenad upp på stan. Shoppade som vanligt kläder till Lilleman (kan inte sluta, borde söka hjälp!) present till pappan i familjen och lite gott gott till allahjärtans kvällen på fredag. Sen bjöd Jenny på våfflor på Spider-Man tallrikar till 2åringens förtjusning (Gullungen älskar spindlar, helt oförklarligt haha) Där fick man känna sig som ett barn igen och gå lös på grädde och pannkakssylt, smaskens! Blir att knalla en extra sväng imorgon som straff för dom kalorierna, men det var det lätt värt! Kvällen här hemma avslutades med att Filip skrattade högt när jag lekte huvud, axlar, knä och tå med honom innan läggdags. Det var det vackraste ljudet jag någonsin hört. Åhhhh jag blir alldeles salig bara av att skriva om det. Den där kärleken. Jag och liten. Som ler och långhalm. Saknar honom bara han sover. Så löjligt men ändå så fint. 


I väntrummet på BVC läste vi bok. Den var mest uppskattad att tugga på
men ändå. Det ska börjas tidigt hihi 




Utan dig hade jag vart vilse

Hur tur har jag inte som bor granne med min fina vän Jenny? Dessutom har hon som jag nämnt tidigare en bebis som bara är ett par veckor yngre än våran Filip. Huuuur perfekt som helst! Dessutom har hon en dotter på 2år så hon är ingen nybörjar morsa som en annan. Perfekt när jag nojar och undrar. Hon har svar på det mesta.
Efter att hon lämnat storasyster på dagis imorse så möttes vi upp för en promenad. Sicken promenad det blev. Vi trampade på över 2h. Genom snö, vatten, is och upp och ner för en jäkla massa backar!! Där fick svetten grina mouhahahah buuuuurn! 
Jag har precis noll lokalsinne och utan Jenny hade jag fortfarande inte kommit hem. Började fundera på om vi lämnat Örebro bakom oss. Totalt vilse var jag. Men det var underbart. Hoppas plusgraderna håller i sig. Känner mig helt klar med vintern nu. Längtar så till våren när vi tar med oss en termos med kaffe och kan sätta oss i solen för lite picknick under våra promenader.. 
Änsålänge får man nöja sig med kaffe och mellis inomhus. Idag blev det jordgubbar, inga fel direkt. 




Peace

Är lite sugen på ett stort peacemärke i trä att ha på väggen i vardagsrummet här hemma. Funderar på om jag ska vara lite pysslig och knåpa ihop ett själv kanske? Borde inte vara så svårt.






Hittade några på nätet men dom är inte så stora som jag vill ha det så det verkar som om jag får pyssla själv. 

Räcker väl kanske inte hela vägen

Häromdagen så trillade nya numret av sköna hem ner i brevinkastet. Som vanligt så blir jag fasligt sugen på att shoppa hjärndö. Mest sugen är jag för tillfället på ny golvlampa till vardagsrummet och så är det verkligen på tiden att vi får upp lite saker på väggarna här hemma. Fast egentligen så skulle jag helst av allt vilja ha både det ena och det andra till hemmet. Synd att mammapenningen inte är så fet så att den räcker till alla önskeköp. Men då kom jag på att just det jag har ju planerat att bli rik på triss. Köpte en lott i veckan som jag glömt skrapa. Är säkert miljonär utan att jag vet om det. Skrapade nyss fram hela... 90kr. 
Räcker väl kanske inte till allt på min önskelista men täcker väl lördags godiset ikväll iallafall haha 








Marabou Oreo

Inte för att jag är super förtjust i Oreos men var ändå tvungen att testa Marabous nyhet. Den var absolut god. Mest för att den blev lite crunchy. Choklad och kakor känns som ett vinnande koncept men Oreos smakar väl kanske inte så mycket i sig? Tyckte iallafall inte att kakorna framträdde som någon smaksensation direkt. Så mja kommer inte vara mitt förstahandsval nästa gång jag går loss på en chokladkaka. 




LCHF

Tack men nej tack! En diet jag aldrig skulle fixa är nog LCHF. Jag gillar bland annat potatis alldeles för mycket. Då svettas jag hellre lite extra på gymmet så att jag kan unna mig lite. Brukar vara duktig så oftast beställer jag sallad när jag är ute och lunchar. Men idag syndade jag lite med en bakad potatis med skagenröra på Pause i vågen gallerian. Var där med Jenny och hennes lilla Caspian. Perfekt ställe när man måste få plats med två barnvagnar bredvid bordet utan att känna att man står ivägen för alla andra. 




Jag har en teori

Jag är som ni kanske vet en nybörjar mamma. Lilleman har bra och dåliga nätter och självklart så har man klurat en del på vad som kan vara den avgörande faktorn. Han äter gladeligen varenda gång han vaknar så man undrar om han verkligen är så olika hungrig från natt till natt? Han kan vissa nätter chocka och sova 6h i sträck (väldigt sällan) likagärna som han kan vakna varannan timma. Hmmmm vad är det då som skiljer från natt till natt. Mjölkmängden i tuttisarna eller what?!?? Klurade igår på om det kan bero på om han sovit för mycket på dagen kanske? Eller om han aktiverats för lite och lider av tristess. Kanske fått för lite stimulans. Ofta är det ju bara vårt vardagsrum (babygym, mammas eller pappas famn, babysitter eller babynest) eller häng i vagnen men där är allt invant och tryggt men kanske även lite invant och tråkigt?! Känns som om han sover bättre dom nätterna han träffat lite andra än mamma och pappa och kanske vart hemma hos någon annan med oss och fått kika på något nytt. Detta är såklart rena spekulationer men igår var vi först hemma hos grannen och kika på kompis och på eftermiddagen var vi och  fika på stan. Så spännande allting så han sov nog knappt 2-3h under dagen men var hur nöjd och glad som helst ändå. Så inatt vaknade han bara 1 gång!!! Hade lite svårt att somna på kvällen och vakna iofs. 2ggr innan 22 (han nattas kl 20), överstimulerad?? Men sen sov han som en stock från 22-3:20 då han åt nästan i sömnen sen gick vi upp 7:30. Bästa natten sen han föddes. Så lite mer stimulans för den lilla kanske kan vara något? Återstår att se om min teori stämmer. Idag ska vi gå på stan och senare ska vi träffa tant Sandra och ikväll hem till farmor och farfar. Håller tummarna för ännu en bra natt efter en fullspäckad dag.





Skiljer bara 5-6v mellan kompisarna, ska bli så roligt när dom blir lite äldre och jollrar till varandra sådär som om dom förstår precis vad den andra snackar om medans vi ser ut som frågetecken. Det är ju så sött! 

Delade meningar

Det händer att jag och min kärlek har lite delad smak. Så även ikväll. Hjärtat mitt trodde jag hade min mindre charmanta vecka som vi tjejer har en gång i månaden. Jag vaknade nämligen inatt med världens vad jag trodde var tjejvärk. Det var falsklarm men älskling hade redan köpt två paket yollibox under dagen till kvällen. Hur sött var inte det btw?!?! Tror jag vill ha den där veckan lite oftare haha
Hur som så blev vi såklart tvungna att (under pistolhot... Eller inte) hugga in på dom ändå. Jag tyckte mest om jordgubb och han tyckte mest om choklad. Vilken är er favorit? 




Är man lat så är man

Natten tills idag så vaknade den lille mest hela tiden kändes det som. Tur att jag har en underbar karl som gick upp med lilleman kl 6 och lät mig sova ett par timmar till. Jag fungerar knappt med usel sömn så det är verkligen guld värt! Trots utebliven sammanhängande sömn så tog jag mig ändå iväg till gymmet idag. Kändes sjukt stort med tanke på dagens huvudvärk. Dock så blev det riktig latmans mat till kvällen. Färdig pastasås från Felix med smak av parmesan och vitlök. Stekte kyckling och bacon samt kokade pasta. Men mer än så blev det inte. Hade vart gott med grönsaker till men orken fanns bara inte. Tyckte såsen var lite väl tjock så spädde ut den en skvätt men annars var smaken smaskig så tummen upp ändå.




Rätt enkelt

Tänkte dela med mig av ett litet middags tips som är Rätt enkelt. Skär fläskfilé i lagom stora bitar, stek tills dom är nästintill klara. Tillsätt grytbas från ICA och någon deciliter grädde. Klart så fort det är varmt. Servera med kokt potatis och morötter. Färdigt på knappt en halvtimma. Smaklig måltid! 





Sovplagg

Har upptäckt att den ena pyjamasen i de flesta tvåpack väldigt ofta är randig? Inte mig emot eftersom jag tycker det är urtjusigt. Men den här gången så vann den andra varianten min röst iallafall. Hur passande är det inte med en pyjamas med små lamm och staket på?? Hur sött som helst! Köpte dessa för 179kr på Lindex igår i ekologisk bomull. Bra pris va?! Dom får även ett plus i kanten för att knäppningen går såpass långt ner på benet, vilket underlättar vid blöjbyte. Har inte riktigt bestämt mig för om jag föredrar pyjamaser med eller utan fot dock. Inte alltid fötterna sitter som dom ska och blir pyjamasen lite kort så är det kört. Å andra sidan slipper man använda strumpor som ofta rymmer. Men med Polarn och Pyrets strumpor så har vi inte längre problem med strumpor som flyr. Passformen är kanon. Så passade på att införskaffa ett tvåpack sådana också när vi ändå var på stan igår, 79kr.





Kaffe och bebis gos

Mötte upp Sofia och Maria för en kopp kaffe på stan efter lunch idag. Blev som vanligt mycket skratt. Vi tre gick i samma klass från 1-9 och har hållt ihop sedan dess. Tvivlar inte en sekund på att vi kommer vara vänner livet ut. Älskar er så såå mycket tjejer! 
Sen Filip kom så smattrar mobilkamerorna mer än vanligt när vi ses. Även fast jag är ganska kameraskygg så uppskattar jag när folk tar kort på mig och liten. Finns inte många på oss tillsammans. Dom små växer så fort och tänker att det kan vara kul att ha att kika tillbaka på. Helt plötsligt har väl liten växt om sin mamma. Men för mig så kommer han ändå alltid vara min lilla plutt. 








Lyxfrukost

Imorse blev det amerikanska pannkakor med nutella, hallon, banan och grädde till frukost. Har aldrig testat det förut så tyckte det var dags. Passade bra som lördags frukost och var tyvärr superduper gott. Hade gärna ätit det var och varannan dag men nej det skulle nog midjemåttet mitt bli lidande av så det får bli på helgen då och då helt enkelt. Har ni några andra lyx frukostar att rekommendera så hit me?!! Gärna något som man kanske inte ätit förut. 




RSS 2.0