Välkommen älskade vår

Våren är väl alldeles alldeles... UNDERBAR! Trots pollenallergi så älskar jag när körsbärsträden blommar och blir sådär sagolikt vackra. Solen tittar fram mer och mer och himlen skiftar i rosa med jämna mellanrum om kvällarna. Grillen plockas fram och jag önskar att timmarna på dygnet var fler. Har lagt märke till att våra fönster verkligen behöver putsas och uteplatsen ska piffas! Åhhhhhh vad lycklig man kan bli av våren efter en kall och ruggig vinter. Välkommen älskade årstid.


Så fint


Så otroligt fult

Jag verkligen ogillar huvudbonaden basker. Fy det är så fult så jag finner inga ord som kan beskriva hur fult jag tycker att det är. Kände bara för att gnälla lite såhär en solig söndag. Jag är bara sur för att jag legat bakis i soffan hela dagen. Sjukt Ovärt! Sambon har fått sig en dos av min bitterhet och nu fick baskern detsamma mest bara för att. MEN jag hade himlans roligt igår så heeeelt Ovärt var det faktiskt inte, sådeså!! :)


LIFE


Tårtan som raserade

Gjorde en tårta på 2 paket tårtbottnar igår ;p varvade hallon, banan, marsan, nutella, grädde och kiwi. Den raserade i kylen under vårt tacotuggande haha!! Karlarna skyllde på dålig grund bl.a. Bl.a. (nästa gång kan ni göra tårtan då) Men men den blev god iallafall :) och med lite ny grädde såg den dessutom ut som om ingenting hade hänt, inte sant?!


Tack kära syster!!

Fick väskan jag önskade mig :) *glad*


Militär jacka

Har skaffat mig en tradera app. Inte ett av mina smartaste beslut måste jag erkänna! Klick klick klick och den å den å den vill jag ha, haha. Min kära sambo uttryckte något så plumpt som -men ta bort appen då om du inte kan låta bli. ÄH noway! Kanske inga "kan inte leva utan fynd" men denna tror jag minsann på! Vintage militär jacka 700kr check :)


Dagens lack


Kurera mera

Idag vaknade jag med Krasslig hals :( ibland verkar halsont ge med sig under dagen för att sedan dyka upp som gubben i lådan nästa morgon.. Vilket hade vart bättre än alternativet. Denna har plågat mig hela dagen och vill inte alls ge med sig *morr* så idag har jag druckit massa thé, ätit frukt och sallad. Hoppas att dessa nyttigheter ska råda bot på denna basillusk, har verkligen inte tid att vara sjuk!!


fattar du piken älskling?För några dagar sedan frågade du vad jag önskade mig i födelsedagspresent.Tadaaaa!!

Väskan Hurricane från modekungen.se

*blink* *blink*

Soldansen hjälpte!!

Idag har det minsann vart sol här i Örebro! Niiiice :) hoppas den är här för att stanna nu. För visst blir allt så mycket lättare så fort man känner solens strålar?! Älskar verkligen våren. Just ja imorgon är det dags för helgblommor igen. Förra veckan blev det pärlhyacinter, mycket fint. Får se vad jag hittar på imorgon..


Vart tog solen vägen?

Jag saaaaaknar solen!! Kom tillbaka :(


Vinner överlägset över monkibutt

Börjar inse nöjet med alla dessa appar. Rumble är milt uttryckt beroendeframkallande!! Vid den här tiden brukar jag sussa så sött så.. Men ska bara spela liiiiite till... Hoppas dom jag spelar mot snart kastar in handduken så att John blund kan rädda mig från mitt beroende.. Illa!


Helvita converse

Inte för att jag ska till USA men en vän till mig ska dit om 2v. Converse ska ju tydligen vara nedrans billigt där borta, så ett par helvita sådana ska hon få köpa med till mig :)


Jag "gjorde" milen!!

Långfredag = långpromenad ;) Promenad till och från gymmet = 5-6km 30 min på crosstrainer = 5km. Vad blir då summan av kardemumman? Jo MILEN :) wohooo. Så på kvällen unnade jag och sambon oss tapas à la Indigo tillsammans med Amanda och David. Mycket trevligt! Avslutade kvällen med att dela på en kanna sangria till efterrätt, nam nam! Nu längtar jag lite extra till Barcelona!!


Creamy coral

Det enda negativa med detta underbara lilla set, var att en läppenna i passande färg inte var det lättaste att hitta.. nåväl nära fick duga! Färgerna på mina lack blir ljusare och ljusare nu.. I vintras var det först blodrött, sen klarrött, sen ett orange, nu korall... Nästa på önskelistan är ett aprikost! :)


Laxermedel i hårbotten?


Efter ha läst både ris och ros om att använda ricinolja i hårbotten
(ska förhoppningsvis få mitt gamla barr att växa fortare)
har jag nu valt att hålla tummarna hårt och hoppas på det bästa!
Verkningstiden ska tydligen vara minst 30min
hoppas det inte gör något om den bli liiite längre,
tänkte tvätta ur det efter BB.

Nog om det. Fick hem ett paket ifrån H&M idag.
Det var min efterlängtade virkade väska,
ett par vita virkade ballerinaskor
samt ett par svarta kilklack med öppen tå.

Då allt i paketet var till belåtenhet så triggade det igång mitt shoppingsug..
Det tog inte många sekunders letande tills jag fann dennaFin färg va?
Orkar dock inte vänta på ett paket i vem vet hur många dagar..
Nä det blir en sväng upp på stan och leta efter den imorgon
:)

Om jag misslyckas så finns den hur som bara ett klick bort!

RSS 2.0