Den stora dagen närmar sig

Igår fick vi äntligen nycklarna till vår lokal inför vår stora dag på lördag! Vilken lättnad det var att få sätta igång och köra ut allt bråte som legat i högar här och där i hemmet och tyckts förökat sig nå kolossalt de senaste veckorna. Hejdå du stora klumpiga heliumtub. Hejdå alla matkassar med torrvaror fyllda till bristningsgränsen. Hejdå all dryck som tagit över vårt redan överfulla förråd. Men framförallt hejdå alla matvaror i kylen. Lättnaden att kunna öppna utan rädslan att bli levande begravd av potäter och pastasallad, den  känslan är bra härlig. För några veckor sen satt jag och knåpa ihop 20m vimplar. Fy farao trodde jag skulle avlida innan sista trekanten var fäst. Tack och lov för min fina vän och kollega Julia som tålmodigt hjälpte till och höll humöret uppe. Fina människa så snäll hon är. Det tog verkligen timmar. Där satt hon vacker som alltid i solen vid köksbordet den där veckan då det för en gångs skull faktiskt var sommar ute och pysslade inför min stora dag. Naw sweety!!! Tack vare dig så kunde vi hänga upp fina handgjorda dekorationer igår. Jag är så nöjd med resultatet!! Jag har även pillat och pysslat ihop ett gäng pom poms (tillsammans med min hjälpreda Filip som jag hellre klarat mig utan) även de hängdes upp där igår i takbjälkarna. Idag vaknade jag med en så härlig känsla i kroppen. Läget är under kontroll. Vädret ser lovande ut. Fortsätter hålla tummarna och dansa soldansen ändå för säkerhetskull. 

Tänker tillbaka och ler

Ligger här under bevakning på sjukan... Tiden står still. Suck så rastlös man blir. Men då kom jag på att jag glömt bloggat om min möhippa!!! Livets möhippa var det!!! Har VÄRLDENS finaste vänner och dagen var ren lycka från början till slut. Jag fick rida islandshäst, leka lekar, åka på spa och få en lyxig behandling, äta mat i världsklass, dricka massa gott gott och dansa natten lång till fantastisk musik tillsammans med mina allra bästa vänner och min älskade lillasyster. Fy blir tårig när jag tänker tillbaka. Underbara människor! Jag är så såååå evigt tacksam. 

Aldrig mer tonfisk

Har tydligen fått en allergisk reaktion mot tonfisken jag åt till lunch. Ligger här på sjukan under bevakning med rödflammig hud och kliande hals. Har inte tid. Gifter mig ju för i bövelen i övermorgon. Suck!!! Kan komma på tusen saker jag kunde gjort med denna tid istället. Men jag ser rätt rolig ut. Som om jag somnat i solen på morgonen och vaknat när solen gick ner typ. Grisröd till max. Som en rödtotte solat solarium i timmar. Eller som en kokt kräfta. Ni förstår kanske. Tyck lite synd om mig tack så känns det bättre ;)


För jag är typ bästa smygarn

Imorse blev min blivande bortrövad kl8 på morgonen för svensexa. Smidiga jag hade lyckats packa hans väska precis innan utan minsta misstanke. Ljög ihop att vi skulle åka och bada med farmor och farfar så att jag packade till det. Dock så var det väl om jag ska vara ärlig inte helt lätt så rev ner x antal högar kläder från hans garderob. Han ringde några timmar senare och det hade tydligen vart hysteriskt kul att jag packat som om han skulle vara borta en vecka.. Men hallå var tacksam din spoling ❤️ bättre valmöjligheter än en stackars t shirt och inge mer. Men men nåväl. Det har instagrammats flitigt och han verkar ha en toppen dag med hittills en del öl vattensport och massa sol. Lite pinsamt blev det nog senare för "herr två vänsterfötter" mjehehehe. Fast annars verkar han ganska förskonad. 
Enkel smått pastellig och lite rufsig

Det här med bröllopsbukett. Bläddrade i en katalog hos en lokal blomsteraffär igår. Usch för det bemötandet. Frågade om dom gjorde bröllopsbuketter och fick ett kort -ja det gör vi, här har du en katalog och sedan vände hon på klacken och pilla vidare med blommorna. Assåååå hallå! Service tack! Hade jag jobbat där hade jag sagt något i stil med. -å vad kul ska du gifta dig? När då? Vad önskas för bukett? Här har vi några exempel i katalogen men självklart kan vi göra något annat om du hade siktet inställt på något specifikt. Bläddra du i lugn och ro så är det bara att hojta om det är något du funderar över. Men nej nej där stod jag och bläddrade förgäves och glodde på den ena preppy buketten efter den andra. Strama skitnödiga opersonliga buketter. Urk verkligen inte vad jag vill ha. Helst skulle jag vilja plocka ihop en själv ute på en äng på morgonen dagen d. Men vågar inte lita på utbudet av blomster, min egen förmåga att Freestyla som florist eller för den sakens skull vara säker på att ha tid och ork till detta lilla projekt. Dessutom är vilda blommor vackra men tyvärr ofta fulla av småkryp. Därav vill jag ändå beställa en bukett. Jag vill ha en bukett som går i olika vita nyanser och någon pastellfärg. Gärna lite yvigt grönt men inga blanka stora gröna blad likt en krage. Vill absolut inte ha en stram perfekt boll med bara rosor. Googlade några bilder som lite inspo inför dagens florist besök som förhoppningsvis visar på ett hum vad jag är ute efter. Älskar färgerna på blommorna i denna


Men formen på denna bukett 

Lite grönt som i denna. 

Vad tror ni om min plan? 

RSS 2.0