Halvdålig myskväll

Hade laddat med en chipsnyhet som verkade båda gott! Bästa smaken vinnare desdutom, måste väl ändå smaka nam nam kan man minsann tänkas tro. Wrooooong! Usch hujedamej vilket lurendrejeri! Nog för att jag diggar ost men löksmaken var överväldigande och milt uttryckt äcklig (eller ok pappa jag tyckte inte om). Borde egentligen förstått bättre då mina hatchips är grillchips.... Sånt som händer, man lär sig av sina misstag. Jag är nöjd ändå här i soffan med min kicksuit. Trots att jag till råga på allt missa att skölja rent mitt mjölkglas innan jag hällde i cola. Nu är den lite mystiskt grumlig men om man blundar och låtsas som om det missödet aldrig ägt rum så smakar det minsann som vanligt. Vad hände btw med program utbudet såhär på fredagskvällarna?! Inte mycket konkurrens där inte. Blev fångarna på fortet... och nej det är inte lika bra som när man var liten.


Eric Aiden Holger

Igår var jag för första gången på dop. Vi åkte till Hovsta och letade febrilt efter Hovsta kyrka men hittade den inte eftersom den "självklart" låg i Lillån och inte i Hovsta haha! Som tur var så hann vi med gasen på pedalen till rätt kyrka efter lite om och men. Dopet i sig var väldigt lyckat. Det hela började med några barn som sjöng blinka lilla stjärna, ytterst gulligt! Lilla bäbisen Aiden höll god min under hela ceremonin och smilade mest hela tiden med eller utan vatten på lillhuvudet, naw! Ungen är som tagen ur en blöjreklam, han är liksom sådär fånigt söt! Efteråt bjöds det på både smörgåstårta och massa fika. Ett roligt inslag var att det satt massvis med kort på lillen i fika lokalen som msn fick ta med sig hem om man ville. Så två kort sitter nu på kylskåpet vårt.


Choklad sufflé

En sorts program som jag och sambon brukar titta på utan att en av oss hänger läpp är matlagningsprogram av alla de slag. Efter x antal sådana har vi läskats fler än en gång av desserten choklad sufflé ujuj så smarrigt det verkar vara då! Så i förra veckan satte jag ner foten och sa att på söndag då ska vi baske mig baka just detta. Sagt och gjort igår blev det choklad sufflé till efterrätt. Tror dock att vi råka grädda den någon minut för länge. Nog för att det stilla sötsuget och visst var det nam nam men om sanningen ska fram så var det inte den succén jag hade hoppats på. Men men så kan det vara ibland, kanske beror liiiite på att jag hade på tok för höga förhoppningar också?


Helg bukett

Fick fin fina blommor av min kära sambo :) tack älskling älskar min höstiga bukett!


Barnvakt? Jajjemän

Idag träffade jag mina vänner Jenny och Lillianne och deras små pluttar, Clara-Belle och Tuva. Jag vart tom. betrodd som barnvakt under tiden Jenny rasta sina hundar. Det måste väl ändå innebära vuxenpoäng? Samt pluspoäng för inte en tår spilldes från liten heller. Känner mig rätt stolt över mig själv :) mindre hårdhudad är jag när det kommer till geggig barnmat, uäk! Det kan med största sannolikhet klassas som en av mina fobier. Men förutom det lilla missödet under lunchen då det kom barnmat på min hand så har jag haft en mysig dag med vänner och deras små!


Tjusig skärmsläckare...

...check!


Såååås ska det va!

Jag är en riktig såsoman. När det kommer till tacos så vill jag gärna ha inte bara en eller två såser utan helst tre. Salsa, guacamole och sist men inte minst en dip. Brukar oftast köra på nacho cheese påsen från Olw för att piffa till den klassiska naturella gräddfilen men sist så blev det en ny höjdare! Denna funkar naturligtvis som den är tänkt, till chips om ni som jag tycker att chips utan dip är som en sommar utan sol!! Just
Kombinationen sås (alt. Dip då) med ost är minst sagt en vinnare. Så rösta på denna nu så att den inte försvinner från hyllorna hux flux till min förtvivlan. Vet inte vilken dip den tävlar mot men inte kan någon annan vara bättre?!!!


Bröllop M&M

I lördags var jag på Matilda och Monikas bröllop! Det var så sååå vackert och tårarna var ett faktum dels i kyrkan men även under de fina talen som brudparet höll till varandra under middagen. Det var verkligen en lyckad dag med glädjetårar varvat med många skratt och så bjöds det till råga på fin fint väder dessutom.


RSS 2.0