Lyckad shoppingtur med lillasyster

Idag åkte jag på en liten shoppingrunda med lillasyster. Det blev en tur till IKEA där jag köpte hyllan Albert, billig var han dessutom 129kr, sicket klipp! imorgon blir det en sväng till färghandeln så ska han få sig en skvätt färg! Hittade en finfin pläd inne på Nice presenter som föll mig perfekt i smaken med underbara färger och mönster. 519kr så var den min och jag är mer än nöjd! För bara någon månad sen var vardagsrummet heeeelt vitt, men nu börjar det få sig liiiite färg minsann!


En lovande kanditat

Vita trämöbler vill jag ha på uteplatsen. Helst ett runt bord med fyra stolar. Har blivit lite småförälskad i den här gruppen, men det är nog på håret att det blir lite trångt på uteplatsen?! Får nog rota fram måttstocken och hålla tummarna! Fint va??


ALBERT flyttar in

Åh älskade Albert! Har bara sett dig på bild men är helt övertygad om att du är den rätte! Mintgrön och fylld med plantor av alla de slag ska du få pryda min uteplats. Kanske min kära syster vill hjälpa mig med detta lilla projekt? ;p


Ljusrosa pelargoner och jordgubbar

Idag tog jag en cykeltur i solen till blomsterlandet. Nu med facit i handen så skulle jag ha tagit bilen, men men fint blev det! Nu vill jag bara att pelargon knopparna ska slå ut och jordgubbarna sätta fart :) fick verkligen mersmak och tänker absolut fortsätta piffa uteplatsen snarast! Vill ha ett vitt blomträd (de liknar prästkragar?) smultron och cocktaltomater. Lite nya utemöbler skulle inte heller skada ;)


Om Louise fick allt hon peka på

Så skulle båda dessa väskor få joina hennes samling snarast! www.stylebytyra.se


Wonderful crochet

Jag vara älskar spets, virkat, volanger osv!! Speciellt i vitt på sommaren. Förra året fanns det ett par fin fina virkade shorts på H&M som såklart sålde slut snabbare än snabbast. Såg precis att Gina Tricot fått in ett par liknande nu på hemsidan. Så tänkte bara tipsa om dessa 249kr och dom är dina!


Ett måste på taxfreen!!

Eller huuuur? Såg att dessa kommit i någon ny blandad kompott med vita, röda, svarta och kanske tom. blåa små pastiller. Men näää håller mig till de gamla hederliga pastillerna!! Mmmmm


Vita utemöbler

Vill ha nya utemöbler!! I dagsläget har vi svarta plast.. Uscha! Vill ha vita trämöbler. Efter att ha kikat runt lite på nätet så hitta jag detta setet på jysk för typ 4500, kanske kan vara något? Får nog ta mig en tripp å glutta lite på dom snarast :)


Mat och dryckes tips i Barcelona

har verkligen haft en toppen weekend och kan verkligen rekommendera Barca till er som funderar på att unna er en weekend! Ät på ciudad comtal på la ramblan eller tapas club (där har dom grymt god sangria) vid hamnen. Där finns även ett grymt chill ställe med massvis med olika färskpressade juicer och pitas, perfekt för frukost (dock glömt namnet ooops) stans bästa mojitos gör dem på rosa raval utan tvekan!


Vilken rekorderligt bra smak!

I Barcelona fyndade jag denna utsökta cidern inne på en super market. Tummen upp för den, synd att den inte finns här hemma i Svealand... Åååå minns ni rekorderlig passionsfrukt cider?? Den var ju huuur smarrig som helst. Tummen ner för att inte heller den finns här hemma :(


Barcelona

Vi har det gött! Solar, strosar, äter tapas och dricker estrella. Life's goooood!!

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/2252530/images/2012/pic_204137896.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/2252530/images/2012/pic_204137906.jpg" class="image">


Dessa små underverk

Igår hängde jag i solen med Jenny och hennes lilla Clara-Belle. Då bestämde vi att vi skulle ut och rulla barnvagn med vår vän Agge och hennes lilla Aiden idag. Sagt och gjort 2 mammor, 2 bäbisar och jag. Kändes rätt Nice att slippa rulla barnvagn upp och ner för diverse backar måste jag erkänna ;) lite extra kul att träffa Aiden 5v för första gången. En 50/50 kopia av sina föräldrar, rätt coolt att man kan se det fast han är såå liten.


Måste fuska igen

innan man åker iväg till solen så måste det införskaffas en del förnödenheter. Som tex. något extra bra för trassligt torrt hår. Fick ett tips via en superblogg ;) och såklart även solskyddsfaktor. Med detta häver jag lite av det såkallade köpstoppet.


Inte mitt fel...

Att bryta mot mitt köpstopp för att köpa nya träningskläder var tydligen helt OK enligt både syster och sambo. Så genast gav jag mig iväg till Gina tricot efter gymmet som till min glädje hade både toppen och byxan jag spanat in på hemsidan i min storlek, så det var bara att slå till! matchy, matchy ;)


Mer önskeshopping

Funderar starkt på att nalla lite av sparpengarna som jag så fint tom. döpt till "köpstopp" på kontot :p men vad illa det vore.... Men VILL ju verkligen ha dessa minnetonka skor! Åhhhh ångest på detta!


Motsatt effekt

Man vill ja ha det man inte kan få sägs det ju? Å bara för att jag gett mig själv köpstopp så kryllar alla skyltfönster av massa "jag vill ha" plagg, väskor, SKOR, inredning m.m. Till råga på allt så plågar jag mig dessutom med att klicka mig in på diverse online shopping... Tröttsamt är bara förnamnet. Allt detta hittade jag på under minuten, nytt rekord månne??


Sandaletter

Åh vill köpa ett av dessa par imorgon, men det borde jag verkligen inte.... Hmpf får sova på det och se om det är köpstoppet eller shoppingsuget som vinner imorgon!?

Tänkte hur som shoppa en blomlåda och blommor till uteplatsen imorgon (det är inte en alternativ Barca shopping ändå) hihi


Köpstopp jo jo...

Har gett mig själv lite av ett köpstopp då jag snart ska till Barcelona! Det går väl sisådär, idag köpte jag två tavlor. Men till mitt försvar så är inte heminredning något jag skulle släpa med mig från Barca ändå, åtminstone inte stora tavlor :) hur som så blev jag huuur nöjd som helst. Tyvärr var inte fotografen den bästa men en halvtaskig bild kanske är bättre än ingen bild alls?


Shot roulette

Hej Doris eftersom du verkar oförmögen att googla shot roulettes regler själv så har jag nu lagt min dyrbara tid på att göra det åt dig. Håll till godo OCH drick ansvarsfullt ;)


Imponerad av mig själv

Jag har typ världens bästa humor (eller så råkar jag bara vara fruktansvärt lättroad). Har nämnligen precis scrollat tillbaka lite här i bloggen och läst vad jag pysslade med för sisådär 2år sedan. Svinskoj att kunna minnas tillbaka sådär. Det här är lite av en dagbok ju?! Kanske ska börja varje inlägg med hej dagboken istället? Eller så gör jag det inte. Hur som så förundras jag över hur mycket skojigare mina inlägg var back in the days.. Vad hände med humorn tant kan jag undra? Jag har banne mig skills ju. Jag skrattade faktiskt högt år vissa meningar. Patetiskt? Självgott? Lättroad? Jaaa där har vi det, i vilket fall som helst så roade det iallafall mig ;)

Förresten skrev jag att jag skulle till en spåtant för lääääängesedan, det blev aldrig av, varför då undrar jag?

Det får bli ett nyårslöfte här å nu. Innan år 2013 ska jag besökt spågumma å hör sen ms "Louise säger (skriver) en sak och gör en annan" tröttsamt!!


Köttfärspiroger

Efter x antal samtal till mamma så blev kvällsmaten äntligen klar :) degen bestod av mammas recept och blev lika god som jag minns den trots att vi bara lät den jäsa halva tiden pga skrikande magar. Fyllningen bestod av en kryddig köttfärs med morötter, majs och såklart lagrad ost (ja, jag är en riktig ostoman tyvärr) mmmm nam nam nam! Tilll detta serverades sallad samt turkisk yoghurt. Housewife poäng till mig ikväll, check!


Molnigt värre

Fy vad tråkigt väder vi har :( hoppas verkligen att solen dyker upp tills på lördag då jag ska på kosläpp :) regnar det så finns risken att hela spektaklet blir inställt... Vilket vore ren katastrof. Dock inte värt att gå i negativa tankar och grubbla över väder och vind, får helt enkelt ta till soldansen!


Kosläpp

Åhhhh äntligen ska det bli av :) förra året missade jag koutsläppet och blev uppriktigt ledsen och besviken.. Där och då bestämde jag mig för att inte missa det detta år, sagt och gjort nu har jag anmält mig och syster till en arla gård! Ska bli kanonkul!! Läääängtar lika mycket som ett barn dagen innan julafton ;)


En bild att lägga på minnet

Jag är en tvättäkta örebroare och har svårt att tro att jag någonsin kommer bosätta mig någon annanstans. Får liksom hemlängtan även om jag är på solsemester i en vecka, sad But true!! Men visst är Örebro bra vackert? Speciellt såhär på våren när träden blommar, längtar tills körsbärsträden på gården slår ut...


Vitsippor

Även denna fantastiska dag bjöd på en solig promenad :) tyvärr fann vi inga kossor att klappa till sandras stora besvikelse... Men det var snabbt glömt när det vankades tacos och soffhäng framför big brother ;) dock skippa vi coca colan och efterrätten nu när vi börjat vårt nya liv som min vän så fint vill kalla det haha! Dagens tips får bli Ramlösa vattenmelon, den var yummie! Natti natt

Bjuder på en enligt mig fin fin bild från min instagram (louise__eriksson för den som inte kan få nog av mina fotokunskaper höhö)


Naturens hus

Blev en promenad till naturens hus idag där jag och min älskade sambo njöt av en fantastisk lunchdejt, mysigt värre där vi satt ute i solen vid vattnet. Blev en skiva bröd över som vi matade några änder med påvägen hem. Vi stannade även till hemma hos pappa där det bjöds på svartvinbärssaft utomhus i strålande väder. Flätade hunden och pratade ett bra tag om ditten och datten men mest om sommaren, kräftor och semesterplaner. Har helt enkelt haft en alldeles fantastisk dag idag. Känner mig väldigt lycklig och harmonisk :)


Äääääntligen fredag

Nu myser vi ner oss i soffan med nygräddat bröd, räkor och hemmagjord dillmajjo mmmm nam nam. Trevlig helg hörrni


Tänkte vara frisk imorgon!

Har inte tid att vara sjuk, dessutom föreslog världens bästa sambo att vi skulle ha myskväll med räkfrossa imorgon :) vore Nice att inte snörvla hjärndö eller hosta varannan sekund då, inte sååå mysigt juh... Hoppas chokladen gör underverk nu med andra ord ;)


Man väljer ibland vad man vill tro på

Det här väljer jag såklart att tro på!


Ångest över att vara sjuk idag!!

Igår vaknade jag med krasslig hals (vilket jag gjort senaste veckorna) valde att ignorera det och gick till gymmet ändå. Fy satan i gatan så korkat. Nu har jag feber och rethosta!! Så himla uselt när solen skiner och man är ledig... Tänker nog baske mig ta en tripp till Apoteket och proppa i mig diverse hostmedicin och den intelligenta värktabletten. Vägrar vara sjuk idag!


RSS 2.0