För oss gottegrisar

Jag blir mer ofta än sällan sugen på något sött efter kvällsmaten. Men min kroppshydda skulle expandera rejält om jag alltid gav efter för mina lustar. Men då och då kan man faktiskt unna sig. Vaniljkvarg med hallon var helt ärligt en riktig höjdare! I jämförelse med typ pannacotta eller nå liknande så är detta dessutom riktigt nyttigt!


Pimpa din Iphone

Varför kan inte jag uppfinna ditten och datten och bli snuskigt rik för? Dyker upp nya piffiga saker ständigt. Bland annat till Iphones, vilket måste vara en superidé att uppfinna små pilledutter till då var och varannan människa har en i sin ägo. Jag tänker iallafall införskaffa mig både Iphone piercing samt en button stickers! Vem vill inte pimpa sin lur så att den blir lite personlig? Har väl hänt mer än en gång att man tagit fel på fest då det ligger x antal likadana vita iphones på bordet? Så detta ska jag som sagt haffa mig ett par snarast.


Dags för ny soffa igen

Känns inte som om det var speciellt längesen jag gjorde ett av mina bättre fynd på blocket, min ekeskog soffa. Tycker verkligen den är tjusig och ett plus är sittdjupet. Tyvärr så saknar jag extra sittplatser och att ha en schäslong del. Dessutom så blir det lite trångt när både jag och sambon vill bre ut oss samtidigt. Jag biter mig lite i läppen när jag erkänner detta men vi ska köpa en ny soffa med schäslong trots att jag egentligen tycker att det är rätt ute med det. Känns aningen år 2000. Men vad sjutton det är en super uppfinning och dom är för jäkla bekväma. Så nu gör jag om och gör rätt. Det blir en 3-sits med schäslong som sagt i modellen Kivik från Ikea! Deras soffor är prisvärda och en av få som har tvättbar klädsel, vilket är ett måste när man vill ha en vit soffa.


Jag längtar till julen!

Julmust är ingen jätte favorit, men denna nyhet kanske kan vara något? Äpple är gott, kanel är gott och Loka är gott så detta måste väl vara en hit?


Tack för den här tiden

Läste precis ett inlägg skrivet av en av mina favorit bloggare, nämligen underbara Clara. Hon hade skrivit ett inlägg om blommor och nu citerar jag "på hösten känner jag mig alltid så less på mina pelargoner. De är som efterhängsna kompisar som inte fattar att festen är över och att jag har en ny bästis i huset." Jag skrattade på riktigt högt när jag läste detta. För oj så sant. Pelargonerna är nu bara trötta och tråkiga utan så mycket som en endaste blomma på. Clara hade bytt ut sina mot cyklamen men själv så provkör jag just nu en orange begonia. Har fått för mig att dom är tåligare än Claras val. Dock så har jag inte bestämt mig för om jag ens tycker om den eller ej... Känns ju väldigt höstig och passande om inte annat. Någon som har ett annat förslag? Blir nog en tripp till blomsteraffären imorgon.


Hösten är inte så tokig va?

Nog för att sommaren är min självklara favorit årstid, men hösten är bra go den med! I helgen har det vart fin fint väder med klarblå himmel och sol här i Örebro. Tycker det är så vackert med alla röda löv. Påtal om rött så har jag minsann börjat gilla den färgen lite smått. Iallafall lite mörkare sådan. Är bland annat på jakt efter en vinröd kabelstickad tröja.. Igår körde jag på blodröda läppar till min förövrigt färglösa outfit och kände mig rätt modig om jag ska vara ärlig. Rött har verkligen aldrig vart någon favorit färg, fast sakta men säkert så börjat jag otroligt nog vänja mig. Vem vet vi kanske kan komma överens vi med?


TGIF

Sitter hemma hos Rebecka i hennes underbara dockhus som vi brukar kalla det. Inredningen är ljuvlig med mycket vitt en del pasteller, rosiga tapeter och fantastiskt flickigt. Åh så mysigt! Ostbricka, vin och X-factor. Passade även på att testa våra ljuva stämmor med en "ja må hon leva sång" via telefon till mor min på hennes dag. Ujuj så imponerad hon blev. Skönsång när den är som bäst.


Bullfest

Idag är det kanelbullens dag! Då tänker jag tugga i mig en kanelbulle (eller fler) utan något som helst dåligt samvete trots att det är mitt i veckan, inte för att jag brukar kunna hålla mig till gott gott enbart på lördagar men man kan ju försöka inbilla sig att det är så. Hur som den godaste bullen ever hittar ni på espresso house. Jag tänker micra min och dricka kall mjölk till. Nam nam! Det här är en dag i min smak.


RSS 2.0