Drog längsta strået i år igen

I vår familj har vi dragit ner lite på julklapps hysterin och köper bara till barnen förutom det vi köper till ett julklappsbyte för oss vuxna. Skapligt nöjd med årets skörd! En fin fin ljuslykta i grått och guld. Eftersom vi gick bananas med Lillemans julklappar och dessutom köpt en ny lya i år så sa vi att vi skulle skippa dyra presenter oss emellan här hemma också, för att spara till möbler och sånt istället. Så det enda jag faktiskt hade önskat mig i år var en mortel vilket jag fick av mina grabbar så jag är helnöjd. Det var dessutom en riktigt tjusig vit mortel så bättre kunde det knappast bli. Hoppas ni blev nöjda med era klappar också? 

Underbara jullov

Min julledighet avslutades med att Filip för första gången sa. Jag älskar dig mamma! Å om mitt hjärta smälte som smör i solsken? Svar JA! Det började med att han använde ordet älska för första gången igår. När vi äter vill han alltid ha salt och peppar på sin mat när han ser att jag har det på min. Jag lurar honom alltid med att låtsas vara tillmötesgående och generöst salta och peppra hans mat, fast jag egentligen håller för hålen på salt och pepparkaren. Då igår sa han -jag älskar peppar! Vilket han minuten senare utvecklade till -jag älskar mat haha. Men som sagt idag sa han orden till mig. Så himla fint. Gullungen, 2år och 2månader gammal. Blev även premiärtur idag med pulkan han fick i julklapp av farmor och farfar. 
Badkars jakt

I februari står nya lyan klar för inflytt. Dock saknar vårt blivande hem badkar, vilket jag och lilleman inte vill leva utan. Så idag var vi ute på badkars jakt. 


Gillar badkaret i mitten. Så något liknande får det nog bli. Här var ett liknande. Bredare vilket jag älskade men tyvärr för kort, så föredrar nog ändå det mittersta på första bilden då det var längre även fast det inte var lika brett. En kombination är alltså vad vi söker. Stort badkar ska det tycker jag! 


Om Filip hade fått välja så skulle vi "ha dä hä" "(be)tala den" "vill haaaa" 

RSS 2.0