Sovrummet del 1

Min underbara kollega Elin som även är utbildad dekoratör gjorde nyligen en riktigt lyckad makeover i sitt sovrum. Gissa vem som såklart genast ville förnya sitt? Jo jag!! Har länge tyckt att vårt sovrum är trist och vissa delar som jag trodde var en bra inredningsdetalj har jag bara kommit att avsky på senare tid. Jag visste exakt vilka färger jag ville ha i sovrummet men sen tog det stopp. Beige, vitt och blått, men sen då?
Vart börjar jag? Tur för mig så ställde Elin upp och gjorde ett superfint collage till mig, med tips på lampor, tyger, mattor osv. osv. så nu är det bara upp till mig att få arslet ur och ge mig ut och shoppa! Wiiiii
Hittills så har jag inhandlat nya sängkläder i olika blåa mönster och nyanser. Jag är minst sagt nöjd, tack Elin för all hjälp!!! Utan dig hade det fortfarande bara vart en avlägsen dröm. Inatt kommer jag sova som på moln.


Oh no they didn't?!

Jag läste -live to see your great grandkids grow up. Men så stod det ju faktiskt inte. Appappappapp läs igen.. Mähähähähä dom är inte lite fräcka dom där froosh luringarna, men jag gillart! Supergod smoothie som jag ger typ flest antal möjliga stjärnor. Nu ska jag smaska vidare på min mellis här.
Ha en fin dag!


Årets jeansjacka jakt är på g

Förra året stod jag ut med min gamla jeansjacka som jag en gång i tiden älskat, men avskydde den då lika mycket varje gång jag satte på mig den. Så i år blir det minsann en ny. Nu är bara frågan vilken av dessa skönheter man ska klicka hem? Någon som behagar lägga en kommentar och hjälpa till? :p


Det har dykt upp konkurrens

Mitt senaste inlägg var en väska som jag tycker är väldans tjusig. Är som ni kanske kan gissa på jakt efter bland annat en brun väska. Nu har jag googlat vidare i jakt på fler alternativ då jag egentligen ville ha en något ljusare variant. Hittade ett par fina exemplar men nu blev valet inte direkt det lättaste. Vilken skulle ni ha satsat på om ni hade dessa att välja emellan?


RSS 2.0