En Ramlösa som är strået vassare

Denna sommarsmak är ändå en av Ramlösas mer lyckade smaker. Nästan så att jag skulle kunna välja den istället för en Loka citron på de ställen där de säljer både och. Eller näää vem försöker jag lura. Men den var bra för att vara Ramlösa sådetså och det är väl alltid något, kanske.


Det var bättre förr

Dessa 2 skulle jag inhandla snabbare än snabbast om dom behagade dyka upp på hyllorna igen... Varför varför varför finns de inte längre att köpa?? Kan inte förstå varför man slutar tillverka dessa älskvärda ting. Helt ofattbart. Saknaden är enorm.


Picknickfilt

På måndag börjar min semester!! Jag har länge avundats folk som gottat sig på en såndära picknick filt med vattenavvisande undersida. Hur praktiskt verkar det inte va va va?? Dessutom är dom mer ofta än sällan hopfällbara dessutom. Finnemang måste jag säga. Har bara inte kommit mig för att köpa någon då de jag råkat på vart rätt fula eller väldigt mörka och det måste bli enormt varmt så tack men nej tack. Hur som så tog jag tummen ur och Googlade reda på en som föll mig i smaken igår. På Clas Ohlsson hittade jag denna skönhet som idag blev min för 129kr, så nu ser jag fram emot massa massa picknickar i sommar :)


BB eller CC?

Det är frågan. Mamman min rekommenderade L'Oréal Paris Nude Magique BB Cream. Jag provade hennes och ja jag tyckte minsann oxå att den verkade som en himla bra kräm. Lättare än foundation, matt och faktiskt lagom täckande, dessutom innehåller den solskyddsfaktor 12 så det borde väl kunna ersätta diverse ansiktskladd kan jag tycka? Men så kom jag att tänka på en vän till mig som alltid håller sig väldans uppdaterad om diverse skönhetsprodukter. Hon rekommenderade en CC cream från Max factor som tydligen skulle vara ännu bättre! Åh så nu är jag minst sagt kluven. Vad är din favorit i denna BB CC djungeln?? Tips mottages gladeligen!


Boule var inte min starkaste sida

Idag har jag spenderat större delen av dagen hos svärisarna där det bjöds på grillat med hasselbackspotatis och tzatziki, hur gott som helst! Sen var det dags för efterrätten... Dun dun dun. Svetten lacka och oj så nervigt. Skulle det bli en flopp. Tänk om dom helst av allt skulle vilja spotta men ville vara snälla och tvingade i sig?!? Ahhh panik! Äsch ok jag överdriver. Hur som den var smaskens och jag var nöjd med min bedrift. Tur var väl det för när vi spelade boule måste jag väl erkänna att jag snarare stjälpte än hjälpte mina stackars lag. Men man kan tydligen inte vara bra på allt har jag hört så. Dagens ros går till svärfar som letat i diverse butiker efter en Louise cocacola och köpt en till mig. Åh så fint! Mina vänner har stolt (dom verkar sällsynta?) mmsat en bild då dom lyckats knipa en och sagt nå fräckt med att jag smaka gott eller dylikt. Utan en tanke på att ge till mig i present och snällt sörpla på sitt eget namn. Men jag gillar dom ändå, litegrann, fast inte fullt så mycket som jag gjort om dom agerat som beskrivet. Nåväl. Glad nationaldag Sverige och TACK för det underbara vädret!!


Wannabe Leyla bakar

Den där bakande Leyla verkar besitta fantastiska recept och kunskap när det kommer till allt som är sött och smarrigt. På torsdag ska jag och karln hem till hans föräldrar på grillkväll där vår lott föll på dessert. Då kom jag att tänka på dendära cheescaken som systra mi talat så gott om. Ett recept från leylas hemsida vilket tydligen ska vara sagolikt. Så det ska jag baske mig ge mig på. Dock så brukar Sussies (fästmannens mor) vara en jäkel på dessert så känns väl lite sådär att man ska bli jämförd med just henne om jag ska vara ärlig... Men men med Leyla som coach så kanske man kan lyckas ändå!


RSS 2.0