Budget vs. Lyx

Jag ÄLSKAR väskor! En som jag spanat på länge är väskan Faye från Chloé. Men då den går loss på över 10 papp så blir det inget klick innan jag vinner onödigt mycket pengar på lotto. Men det kan kvitta för jag hittade en liknande väska på Gina för knappt 300kr. Det kallar jag fynd! Så himla kär i den så kan knappast ens påstå att jag sörjer avsaknaden av dyrgripen. Var även fasligt nära på att klicka hem en brun variant från Nelly också som skulle passa fin fint på min axel. Men kom i nästa sekund på att en viss person faktiskt fyller år inom en snar framtid så den spar jag till önskelistan
Inte direkt någon vidare uppdatering

Ursäkta min frånvaro. Det har verkligen varit pinsamt glest mellan inläggen här. Har hänt massor senaste tiden så ska försöka anstränga mig lite här igen. 

Eftersom vi äntligen flyttat så har inredningslusten kommit tillbaka. Så mycket roligare att pyssla nu när vi slipper dom fula plastmattorna och hemska tapeterna som vi hade i vår gamla hyresrätt. 

I veckan som var så var vi och kikade på garderober. Det är nämligen ingen generös förvaring här i nya lyan så det ska åtgärdas med platsbyggda garderober i stora sovrummet och överskåp ovanför tvättmaskinen i badrummet. 


Fanns hur många kombinationer som helst av garderobs dörrar hos garderobsfabriken men tror jag bestämt mig för guld exemplet på första bilden. Så himla fint så tror jag helt enkelt bara måste slå till på det, även fast vanliga vita kanske vore det allra smartaste valet den dagen vi väljer att sälja lägenheten. Men å andra sidan så tänker jag att ska vi nu spendera så många tusenlappar på det här projektet så får ändå min önskan väga tyngst. Och ja jag vet att jag har en man som borde få sin röst hörd här och att det inte bara är jag som ska bli nöjd även om det låter så. Men jag har lyxen att ha en man som inte direkt bryr sig sålänge det inte resulterar i rosa gardiner (där satte han stopp igår haha). Så oftast får jag välja den mesta inredningen. 


RSS 2.0