Tantsnusk

Fick låna boken Femtio nyanser av honom av en kollega i förra veckan. En riktigt fängslande tantsnusk bok som blivit omättligt populär och det verkar som om de flesta redan blivit tipsade om den. Men efter att ha plöjt igenom boken på dryga 500 sidor på bara ett par dagar så vill jag ändå rekommendera den. Det är en triologi och jag skuttade iväg till Åhléns och införskaffade bok nr 2 idag. Femtio nyanser av mörker. Perfekt tidsfördriv nu när jag gått och dragit på mig en irriterande förkylning. Men imorgon planerar jag såklart att vara frisk igen!


En av årets alla julklappar

Fick bland annat en superfin mysetröja av min kära lillasyster i julklapp. Jag älskar detaljer och nitar så denna var minst sagt precis min stil! Om någon vill ha en likadan så hittar ni denna raring på Gina tricot.


BINGO

Efter förra årets besvikelse då jag inte vann ett jota så är jag helnöjd med årets uppesittarkväll. Vem vet om denna trend utvecklar sig i rätt riktning så är även jag Bingolotto miljonär om x antal år!


Vill aldrig någonsin sluta med julklappar

Vet att många vuxna människor brukar trappa ner på julklappshysterin och lägga fokus på att dricka glögg och trycka julskinka. Men jag älskart! Det kommer jag ALDRIG växa ifrån. Klyshigt nog så tycker jag numera att ge är minst lika roligt som att få! Tänker dock inte sticka under stolen och ljuga och säga att jag inte älskar att få julklappar oxå! Det är ju såååå spännande. Vem gillar inte överraskningar liksom? Har några småklappar kvar att införskaffa sen är även jag redo för dagen D :)

Dock så ska min kära hälft fira jul på jobbet sitt vilket såklart suger men å andra sidan betyder det att det blir julklappsbyte redan på morgonkvisten, inte mig emot såklart! Hihi


Driver sambon till vansinne

Till min sambos stora förtret så är jag en riktig samlare när det kommer till kuddar och plädar i soffan. Han tycker vara att dom är i vägen. Men jag Älskar att burra ner mig i stora högar och bara njuta så där är jag orubblig! Dessutom är det ett väldigt bra sätt att ändra lite färg och stil efter humör. För ett år sedan shoppade jag loss och gick bananas på vita kuddar och plädar. Men däremellan tills nu har det vart både, gröna, rosa, svarta och gråa kuddar också. Plädarna har jag dock inte fått arslet ur och bytit ut förutom min blå mönstrade men den känns för somrig och ligger därför nerpackad nu.Kollade lite på H&M HOME och fastnade för tre olika gråa (samt en leopard, fast näva?) så nu sitter jag här med beslutsångest. Vilken tycker ni?


Innehållsdeklaration med tummen upp

Äppelmust som den ska va


Min kaffe oskuld

Första gången jag smakade på kaffe när jag var liten var via en pepparkaka. Så hade jag minsann sett någon vuxen göra och oj så chockad jag blev när mina smaklökar diggade kombon! Jag hade ju redan bestämt mig för att det skulle smaka päckel, men nej nej det var yummie! Pepparkakedopp i svart kaffe (i övriga fall dricker jag med mjölk) är min melodi även denna jul.


Om du har bråttom eller bara är lat

Att bjuda på hembakt ger såklart välförtjänta housewifes poäng jämfört med att fuska och köpa färdigt fika på närmaste mataffär eller fik. Men som med mycket annat så kan man alltid ta en genväg. Nu i juletider så ska det såklart gärna smaka saffran eller pepparkaka. Idag fuskades det med pepparkaksmix (medbrottsling lillasyster). Tanken med denna mix är slutresultat mjuk pepparkaka, men vi var lite vilda och gjorde istället cupcakes med apelsin frosting! Nomnomnom


RSS 2.0