Istället för stek

Idag blev det fläskfilé med kokt potatis, morot, champinjonsås och smörgåsgurka. Fantastiskt smarrigt! Nog för att jag ger fläskfilé tummen upp alla dagar i veckan så börjar det bli liiiiite uttjatat, nämnligen nästintill det enda köttet som lagas här hemma om man inte räknar med färs. Vi varvar såklart med fisk och kyckling. Men nu är det dags för lite nytänkande vad gäller matlagningen här hemma. Idag införskaffades en stektermometer!! Ujujuj vad huslig jag ska bli nu då. Här ska lagas skinkstek, rostas, karré, oxfilé, ytterfilé och alla möjliga stekar och dylikt som blir sådär super mört och bara smälter i munnen. Äkta söndagsmiddag mat likt de som de flesta mor och farföräldrar alltid lyckas så totalt med. Kommer bli så gemytligt så ;)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0