Påskmat och kinderägg

Idag har vi socialiserat oss trots snorig näsa och rethosta. Så himla befriande att lämna vår karantän här hemma ett par timmar. Vi var hemma hos mina "svärisar" på påskmiddag. Eftersom vi redan smittat ner dom en gång så var våra basiller inte så skrämmande. Jag som älskar att baka hade fått äran att stå för dessert. Det blev kinderägg fyllda med vit chokladmousse och lemon curd. Slarvade lite med "gulan" som hade kunnat bli så mycket bättre med lite mer tålamod. Men men..

Dagens skräll var ändå att jag gick vidare till vinnarbordet i kvällens plump! Där vann jag inte men hur som så kom jag inte sist för en gångs skull och bebisen var på ett strålande humör hela dagen. Väldigt lyckad afton med underbart sällskap. Eftersom det var klarblå himmel ute så tog vi en ordentlig omväg både dit och hem. Med all frisk luft och goda mat så borde vi vara friska imorgon. 


Mörka ringar under ögonen men glad ändå. Håller tummarna varje natt för att bebis ska sova lite bättre.. 


"Ägget" i mitten högst upp blev lyckat iallafall... Men ändå en klockren Påskdessert eller hur?! 


På uteplatsen i farfars knä 


Träffade sötaste granntjejen Clara-Belle påvägen hem. Fick en jättebamse kram och jag tror mitt hjärta hoppa över ett slag. Underbara lilla hon! Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0