Kittad bebis inför semester resan

Jag har alltid vart en sån som börjar skriva packlistor samma dag som resan bokas. Oavsett om det sker måååååånader innan avresa. Har man lite av ett kontrollbehov är listor kanon. Å tur var väl det. För jisses vad saker man bör ha med nu när lilleman ska med om man inte vill spendera semestern med att shoppa nödvändigheter såklart. Allt finns säkerligen på plats men skönare att vara förberedd.

Det är framförallt att skydda lilleman mot solens starka strålar som känns högprioriterat förutom andra bekvämligheter.

Efter mycket om och men så hittade vi äntligen en uv dräkt med långa armar OCH långa ben. Vilket var typ mission impossible. Den är i skrivande stund påväg hit från England. Dock i strl 12 månader så den kommer antagligen vara för stor, men bättre det än för liten. Dessutom så var det den eller någon kortärmad historia. Så då fick det bli denna.


Sen har jag köpt en aero moov. Lilleman blir så sjukligt svettig om ryggen när han ska sova i vagnen dom dagar det vart som varmast. Vilket resulterar i en väldigt missnöjd liten en som vaknar pga. Obehag för att han är så varm, trots att han fortfarande är trött. (Ställer självklart vagnen i skuggan men han blir varm om ryggen ändå). Detta är nackdelen med Emmaljunga vagnen som är så ombonad. Kändes sisådär nu när det är närmare 30 grader varmt i Kreta. Vi ska visserligen ha en sval sulky på resan men kändes ändå som ett bra köp. Denna dyna hjälper verkligen då den släpper in luft bakom ryggen så bebis slipper bli skållhet. Perfekt!


Klickade nyss hem ett solskydd/myggnät som bör anlända nu i veckan. Tyget andas vilket är av yttersta vikt så det inte blir en bastu i sulkyn.

Fy farao vilket tråkigt inlägg för er som inte har barn. Men för er som har småttingar, så kanske några av tipsen kan komma till användning. Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0