Tillval check

I veckan som gått så har vi äntligen fått gjort våra tillval. Känns som en evighet sen vi bestämde oss för att köpa nyproduktion. Tillvalen var snordyra och tyvärr varken många eller med någon större variation. Vi landade efter mycket velande i att enbart välja rostfritt i köket istället för vitt på kyl, frys, micro, spis och kåpa. Allt annat blev standard val. Då det övriga såsom kakel, klinker, kommod osv inte bara hade hutlösa priser utan även sånt som vi inte tror kommer påverka värdet på lägenheten markant inför försäljning heller. Vi hoppas nämligen på att kunna tjäna en slant på detta boende och därmed kunna flytta till hus istället om några år. Så att jag inte är stormförtjust i just ekparkett eller antracit klinker får jag helt enkelt stå ut med. Sparade ju en slant bara på att välja bort ett ljusare tillvals golv för 80.000kr så kan istället köpa fina möbler som kan flytta med oss i framtiden. Känns smart. Helnöjd med valen trots allt. 


Nog för att det ljusare golvet var snyggare än standard valet men inte för dom pengarna. Det golvet hade inte vart mitt förstahandsval om vi hade fått välja helt fritt direkt.


Standardvalet till vänster får duga då tillvalet till höger dessvärre inte var ett marockanskt kakel..

Hur som haver så kommer nya lyan vara tokmycket tjusigare än vår hyresrätt med plastgolv och annan mindre önskvärd inredning. Oj vad vi längtar till flytt nu. 

Kommentarer
Postat av: Carina

Spännande! När flyttar ni?

Svar: Vintern 15/16 har inte fått något datum än men gissar på februari ✌️ hur var Rhodos?? 😘
Louise

2015-09-21 @ 22:28:54
URL: http://carinasuominen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0